Sådan fjerner du acne for godt!

Indholdsfortegnelse:

Sådan fjerner du acne for godt!
Sådan fjerner du acne for godt!
Anonim
Breakouts sker af mange grunde. Find din udløser (stress, sved, hormoner eller sol), så kom på det rigtige program (endelig!) For at slippe af med din acne!
Breakouts sker af mange grunde. Find din udløser (stress, sved, hormoner eller sol), så kom på det rigtige program (endelig!) For at slippe af med din acne!

1 Når du er stresset

Du freaking ud, og hvem! En zit vises. Sammentræf? Næsten! Som spændinger bygger, så gør niveauer af kortisol, der udløser olieproduktion og betændelse, skaber et miljø, der sporer væksten af P. acnes, bakterien ansvarlig for acne, forklarer Amy Wechsler, M.D., en hudlæge i New York City. Sådan kommer du tilbage i det klare.

Læs mere

Gør mindre. Panicking om breakouts gør dig overtræder din hud, hvilket kan forårsage flere problemer, siger Dr. Wechsler. Det er svært at holde tilbage, men hold det nemt: Vask to gange dagligt med et mildt skummende rengøringsmiddel, der indeholder salicylsyre. Denne klassiske sit buster (findes i Bioré Blemish Fighting Ice Cleanser, $ 7) er særligt god til at skære igennem fedtet gok, der samler i porerne. Følg med en pletbehandling eller en maske, der indeholder den bakteriedræbte ingrediens benzoylperoxid eller svovl, som virker på samme måde og er mildere for følsom hud. "Salicylsyre rydder en sti, så det produkt, der kommer næste, kan trænge bedre," siger Dr. Wechsler.

MERE FRA SELV: De bedste Superfoods For Every Skin Problem

2 Når du er stresset

Fleksibel din viljestyrke! Overdrive det på alkohol og have en røg gør ikke din hud nogen favoriserer. Faktisk bekræfter en undersøgelse, der er offentliggjort i International Journal of Dermatology, at disse mindre end stellære vaner forværre acnebetingelserne. Selvom 82 procent af forsøgspersonerne vurderede stress som en topfaktor, oplyste en stor 50 procent i undersøgelsen også sprut og rygning som hovedpimpleprecursor.

MERE FRA SELV: # 1 huden glattere

3 Når du er stresset

Se en hud doc. Logisk fører kronisk stress til kronisk acne. Hvis du ikke kan bryde cyklen, kan en hudlæge. En typisk spilplan indeholder en Rx retinoidgel eller creme (som Differin), som exfolierer og fjerner porer hurtigere end over-the-counter muligheder. Antibiotika er en anden mulighed. I pille eller topisk form reducerer de besværlige P. acnes bakterie; Din M.D. vil typisk foreskrive en til en til tre måneder for at "nulstille" huden.

Læs mere

Derefter kan din hud tyde på, at du kun bruger receptpligtige retinoider, eller at over-the-counter produkter er alt hvad du behøver. For kronisk acne, kan din læge ordinere isotretinoin, en kraftig retinoidpille, i op til seks måneder. Det krymper oliekirtlerne og hærder ca. 70 procent af patienterne.

4Når du arbejder meget

Træningsinduceret acne er sin egen specielle race. Det blusser på panden, kæbe, nakke, bryst og ryg, alle områder hvor sveden dvæler. "Disse bumser er kløende og en lysere rød end normale zits," forklarer Cynthia Bailey, M.D., en hudlæge i Sebastopol, Californien. Desværre hjælper de fleste acneprodukter ikke. Gær, en normal hudmikroorganisme, der prolifererer i fugtige forhold, er skyldige, ikke bakterier. Rettelserne:

Læs mere

For det første udelukke udslæt. Overdreven sved kan tilstoppe svedkirtler, der forårsager røde humle, ofte mellem brysterne og mellem og nedre ryg. Varmeudslæt falmer typisk, når du holder op med at svede. Gærsæder kan vare i uger.

Vær ikke billig. Tilbring de ekstra få bukke på sved-wicking træningstøj, der tørrer hurtigt. "Vådt stof kan fælde fugt mod huden og opmuntre gærvækst i porer," siger Dr. Bailey. Du vil også føle dig køligere.

5 Når du arbejder meget

Ryd op på gymnastiksalen. For alle, der er tilbøjelige til at træne sammen med træning, kan det medføre, at sved sidder på huden i lige 20 minutter, (bogstaveligt talt!) Til tilstanden, siger Dr. Bailey. Et øjeblikkeligt bad er dit bedste forsvar. Spring over gymnastiksalens flydende sæbe og istedet tilsæt din egen salicylsyre-laced vask (såsom Murad Acne Body Wash, $ 40); det hjælper med at fjerne gær fra porer. Hvis du ikke kan lide brusebadet på dit lokale skab, skal du selv så hurtigt som muligt holde gær i skak.

MERE FRA SELV: Flat Abs i 5 minutter

6Når du arbejder meget

Brug specielle skum derhjemme. Du skal bruge en medicinsk sæbe, der indeholder 2 procent pyrithion zink til zap gæren, siger Dr. Bailey. Find det i særlige bar såber solgt på apoteker eller i DermaDoctor Født til at være mild medikeret ansigt og kropsrens, $ 24. For at opnå de bedste resultater, lad skummet sidde på den berørte hud i flere minutter før skylning, anbefaler Dr. Bailey. Når huden er grundigt tør, skal du tørre udbrud med salicylsyreudtørring, som Filosofi Clear Days Ahead pads, $ 39; puderne har også alpha hydroxy syrer for at falme misfarvning fra tidligere acne ar.

7 Når du har PMS

Fik et mønster af preperiod breakouts? Din acne er sandsynligvis brændt af hormonelle forskydninger, der opstår i dagene efter ægløsning, når olieniveauer stiger, hvilket giver porerne sårbare over for træsko. Udover grundlæggende trin (ryd morgen og nat, brug stedet behandlinger), disse vil hjælpe med at gøre din midcycle ride mindre ujævn.

Læs mere

Book en ansigtsbehandling. Hvis du har det rigtigt, kan et besøg hos ansigtspersonen hjælpe dig med at elske din hud hele måneden lang. En rapport offentliggjort i International Journal of Cosmetic Science fandt ud af, at når patienter med acne havde midcykelkomon-ekstraktioner, havde de færre præmenstruelle acne.Teorien: Ekstraktioner, der går forud for månedlige oliepiger, kan afværge tilstopning senere i cyklen.

8Når du har PMS

Men undgå at gøre dit klæbemiddel. Ja, det er utroligt fristende. Thing er i hænderne på en rookie (det vil sige dig), kan overvældende klemme tvinge bakterier gennem porevægge ind i omgivende hud, hvilket forårsager ubehagelig betændelse, der gør udbruddet endnu længere. Bedre at behandle hud med godt gammelt benzoylperoxid. Hvorfor det er et must: Da BP dræber bakterier, reducerer det også inflammation i huden. Nix begge issuesand bumps vil falme hurtigt.

Læs mere

"Benzoylperoxid er den eneste ingrediens, der nogensinde har vist sig at gøre en pimple gå væk hurtigere, efter at den er påført," forklarer Jeffrey S. Dover, M.D., associeret klinisk professor i dermatologi ved Yale School of Medicine. Find det i RX Skin Therapy Clarifying Facial Masque, $ 40, en dobbeltbeskyttet hudhjælper. Du kan anvende det hele over ansigtet som en maske eller bruge det kun som spotbehandling.

9 Når du har PMS

Prøv en pille. Hvis andre muligheder ikke har fungeret, kan din hudlæge foreslå medicin. Orale præventionsmidler er en mulighed. Nogle hjælper med at minimere månedlige breakouts ved aften ud hormonelle flip-flops. Mindre velkendt er en receptpille kaldet spironolacton, et diuretisk lægemiddel, der anvendes off-label til behandling af acne; det blokerer androgener, hormoner der er ansvarlige for øget olieproduktion.

Læs mere

Det er nogle gange parret med pillen eller brugt solo. (Din doktor vil beslutte.) PMS blusser reagerer godt på dette lægemiddel, siger Whitney Bowe, M.D., klinisk instruktør ved Mount Sinai School of Medicine. Gør dig klar til at lyse!

10 Når du er på stranden

Varmt vejr, fugt og sved er den hellige treenighed af pore cloggers - og du løber ind i dem hvor som helst du strejfer i sommer. Hvis du har bundet rogue breakouts med dage brugt på stranden, kan solcreme skubbe din hud over kanten. Her er downdown på hvad der virker.

Læs mere

Beskyt med mindre. Når du handler til solcreme, skal du købe en mærket noncomedogenic. "Det er den enkleste måde at undgå duftene og tykke konsistenser, der irriterer og tilstopper porer," siger Meghan O'Brien, M.D., en hudlæge i NYC. Kraftigt målrettes i det mindste SPF 30.

11 Når du er på stranden

Vælg mineral solcreme. Hvis du har følsom hud, skal du gå et skridt videre ved at vælge mineral solbeskyttelsesmidler, at kun listen Zinkoxid eller titandioxid (eller begge) som en aktiv ingrediens. De er mindre tilbøjelige til at forårsage irritation end kemiske solcreme (som oxybenzone) er. Afvejningen: Mineralerne kan se hvide og maskiske. Hvis det er mærket mikroniseret, det er en anelse, at formlen vil gå på ren. Test det på bagsiden af din hånd, før du forpligter dig til et ansigt.

12 Når du er på stranden

Få noget latterligt. Vask så hurtigt som muligt efter stranden. (Hvis der er et offentligt brusebad, brug det.) Fordi vand alene ikke fjerner solcreme, vil du gerne vognen omkring en aknebekæmpende vask som St. Ives Naturligt Clear Green Tea Body Wash, $ 6 i din strandpose.

Læs mere

Hvis det ikke er dine ting, er det ikke sikkert, at det er et godt valg, så er premoderede rengøringsservietter et godt valg, siger Jessica Wu, M.D., en hudlæge i Los Angeles. Men de renser ikke så dybt som ægte vask gør, så du skal stadig brusebad, når du kommer hjem.

13 Når du er på stranden

Spredt på resveratrol. Tidlig forskning tyder på, at denne almindelige antiaging ingrediens kan gøre mere end tidligere antaget. Acne forsøgspersoner, der applicerede en topisk gel, der blev ladet med resveratrol (antioxidanten fundet i røde druer) til højre side af deres ansigt dagligt i to måneder, så bumsnumre faldt i forhold til den placebo-doserede venstre side ifølge en undersøgelse udført på Universitetet i Napoli Federico II.

MERE FRA SELV: Tabe 2 pund om 7 dage!

Populært emne.