Diabetes Dekodere

Diabetes Dekodere
Diabetes Dekodere
Anonim

Diabetes mellitus sker, når kroppen ikke kan reagere på eller lave insulin.

Dette gør det muligt at opbygge glukose i blodbanen. Bukspyttkjertlen producerer insulin, hjælper dine celler med at optage glukose og konvertere det til energi. Når bugspytkirtlen ikke gør nok insulin, eller hvis din krop er modstandsdygtig over for det nuværende insulin, sætter overskydende glukose i blodbanen scenen for diabetes.

Diabetes påvirker næsten otte millioner mennesker i USA. Det spiller en stor rolle i hjerte- og karsygdomme og slagtilfælde. Det kan også forårsage skade på øjnene, nyrerne og andre dele af kroppen.

Der er to typer diabetes. Type 1-diabetes diagnosticeres generelt hos børn, som derefter er insulinafhængige. Type 2-diabetes er normalt voksne og ikke-insulinafhængige.

Derudover er der en form for præ-diabetes kaldet nedsat glukosemetabolismen (IGM). IGM er fundet hos personer med øget talje størrelse, og risikerer at udvikle hjertesygdomme og type 2 diabetes.

QUIZ: Hvad betyder din talemåling?

Hvis du har mistanke om, at du har diabetes, spørg din læge om disse tests:

Fast blodglukoseniveau: Et niveau fra 79 til 99 mg / dL viser normal glukosemetabolismen. Et niveau fra 100 til 125 mg / dL repræsenterer nedsat glukosemetabolismen. Et niveau over 125 mg / dL ved to forskellige lejligheder viser tilstedeværelsen af diabetes.

Hemoglobin A1C (HbA1c): Dette biomarkørniveau angiver den gennemsnitlige mængde blodglucose over tid. HbA1c-niveauer påvirkes ikke af daglige udsving i blodglukosekoncentrationen. En insulinforanstaltning hjælper med at afgøre, om den høje glukoseaflæsning er resultatet af dårlig brug af insulin eller utilstrækkelig insulin. Personer med type 2 diabetes mellitus kan have forhøjet insulinniveau.

MERE: Kontrolstress til bekæmpelse af diabetes

Populært emne.