Undgå Brassy Hair Color

Undgå Brassy Hair Color
Undgå Brassy Hair Color
Anonim

Ingen vil have deres hårfarve til at se brassy ud. Den generelle tommelfingerregel er den lettere du laver dit hår, desto mere sandsynligt er det at blive brassy, da processen der bruges til at lette håret åbner kutiklet, så det bliver mere modtageligt for skadelige faktorer, som kan ændre farven. Mens brassiness er svært at undgå, er det ikke umuligt at afværge. Brassy farve kan opstå fra en række årsager:

SolenSolen er nummer én lovovertræder for messingfarve, da det får farve til at falme. Derfor bør du altid holde farvebehandlede låse beskyttet mod solen. Et tørklæde eller en bred brimmed hat er en nem, smart måde at bevare din farve på.

OxidationLigegyldigt hvor flittigt du er ved at passe på din farve, er der et element, der ikke kan styres: oxidation. "Håret oxideres på grund af ilt i luften, kombineret med produkter (såvel som solen, ilt, mineraler og vand)", siger kendte stilist Christophe. "Når de to smelter sammen, farves farven. Tænk på, hvordan metal ruster, når det udsættes for eksterne miljømæssige faktorer i længere tid."

VandHvis dit vand er hårdt og lastet med tungmetaller og mineraler, kan det ændre din farve på grund af kemiske reaktioner mellem farvemolekylerne og kemikalierne i vandet. Hjemme vandblødgørere og filtreringssystemer kan hjælpe.

Salt, varme og svedSalt, varme og sved tørre håret og grove krybdyret, hvilket giver farvemolekyler en nem måde at flygte fra hårstangen.

Brug af de forkerte produkterIfølge kendte farvestylist Elie Jahanbigloo fra Juan Juan Salon i Beverly Hills og Brentwood, CA, ved at bruge de forkerte produkter som klargørende shampoo og dem med sulfater og alkohol, kan de føre til brassede tråde, da de fjerner farven.

KlorKlor kan være skylden for messinghår. "Det forårsager en kemisk reaktion, der modvirker den faktiske tone i farven. Det meste af tiden fører håret til at virke kedeligt og tørt ud, "siger Jahanbigloo.

Populært emne.