Hjernepiller?

Hjernepiller?
Hjernepiller?
Anonim

Hvis du bliver overvældet i suppleringsgangen, er vi her for at hjælpe dig med at navigere i, hvad der kan være bedst for en hukommelsesforøgelse.

AspirinAt tage 162 milligram er forbundet med et 40 procent fald i arteriel aldring (en væsentlig årsag til hukommelsestab). Selv om videnskaben ikke er sikker på mekanismen mod hukommelsestab, kan det skyldes, at aspirin hjælper med at reducere gunky beta-amyloid fra ledningerne og fordi det forbedrer omsætningen.

Vitaminer B6, B.12, folsyre Uden B-vitaminer ville dine neurotransmittere ikke fungere effektivt. Også dit homocystein niveauer ville stige, hvilket fordobler risikoen for Alzheimers. Selv om ingen undersøgelser har vist sig at være en fordel ved tilskyndelse til din tænkningsproces, er produkterne generelt sikre. Du kan prøve 400 mikrogram folsyre, 800 mikrogram B12 og 40 milligram B6 daglige.

Rosemary, roser og mynte Ikke at indtage, men at lugte. Inhalering af disse aromaer på tidspunktet for indlæring af en ny opgave kan forbedre tilbagekaldelsen, når du udsættes for duften på et senere tidspunkt.

QUIZ: Hvor sundt er du?

Andre ting, du måske vil prøve, men kun hvis du vil! (AKA: læs det fine print.)

Ginkgo biloba Der er ikke store undersøgelser til støtte for dets anvendelse, men der er løfte om, at dette supplement er effektivt til forbedring af kognition. Det kan også tynde blodet, hvilket kan være nyttigt, hvis du har en blodkar sygdom, men farlig, hvis du har koagulationsforstyrrelser eller vil have kirurgi. Docs siger, at det er et sikkert antioxidanttilskud til at prøve 120 milligram dagligt for positive effekter.

Phosphatidylserin Ca. 70 procent af vores cellemembraner er fremstillet af dette. Da vi alder, falder niveauet og membranerne bliver skøre. Dette supplement synes at styrke cellemembraner og fosfolipidbeklædningen omkring nerver. Dette beskytter de kabler, der overfører information fra kortslutning. Der er få risici for at tage 200 milligram dagligt af dette tilskud.

Coenzym Q10 Dette tilskud har en gavnlig virkning ved beskyttelse mod Parkinson, hvilket virus, genetik eller traumer kan forårsage. Som en potent antioxidant kan det hjælpe med at forhindre inflammatorisk skade på hjernen. Dette forbliver imidlertid ubevistet. Den ideelle dosis? Et hundrede milligram to gange dagligt (eller endnu mere for Parkinsons). Dette er et supplement, hvor mere end 90 procent af det, der sælges, ikke indeholder den rigtige ting! Kig efter produkter, der faktisk er blevet vist flere gange for at få i flasken, hvad der står på etiketten. Du kan tjekke for at se, om den indeholder, hvad der er på etiketten på consumerlab.com.

MERE: Supplement Din skønhed

Populært emne.