Hukommelsesfakta

Hukommelsesfakta
Hukommelsesfakta
Anonim

Diabetes og Alzheimers Type 2-diabetes (den art der er forbundet med at være overvægtig) øger Alzheimers risiko. Dette skyldes sandsynligvis inflammation eller arteriel aldring. Også for meget af hormoninsulinet i hjernen kan stimulere beta-amyloidopbygning. Faktisk kaldes Alzheimers undertiden "type 3-diabetes".

Forsvigtende hjerne Din hjerne taber faktisk 10 procent af sin vægt mellem 20 og 90 år. Vi mister omkring fyrre tusinde nerver om dagen, så ved 65 år er omkring en tiendedel af vores hjerneceller væk. Hastighedsfaldet er højere i frontal hjerneområdet, som styrer problemløsning, evnen til at tænke abstrakt og evnen til at udføre flere opgaver samtidigt.

QUIZ: Hvor sundt er du?

Aluminium og hukommelsesproblemer Disse neurofibrillære tangles forbundet med Alzheimers indeholder aluminium (et element der udgør op til 14 procent af jordskorpen). Selv om der ikke er tegn på, at aluminium forårsager hukommelsesproblemer, er det bedre at prøve at undgå det. En måde at reducere aluminiumet du absorberer? Brug havsalt i stedet for bordsalt (som er forarbejdet med aluminium for at undgå afskæring). Andre ting, der indeholder aluminium, omfatter nondairy creamers, dåser, antacida, antiperspiranter og visse køkkentøj.

Koffein forhindrer hukommelsestab Ca. 5 kopper kaffe om dagen beskytter mod kognitiv svækkelse fra Alzheimers og Parkinsons sygdomme. (Hvis du har bivirkninger fra migræne, angst, unormal hjerterytme eller sur refluks, er fordelene måske ikke værdige for bivirkningerne.) Ved at holde din advarsel vil koffein også hjælpe dig med at assimilere viden og indbetaling i din hukommelsesbank effektivt, forbedre chance du vil huske det korrekt.

Test for hukommelsestab Når du forsøger at afgøre, om et familiemedlem har alvorlige problemer med hukommelsen, spørg dem, hvad de havde til middag eller for at beskrive aktuelle begivenheder. Eller giv dem tre ting at huske, og fem minutter senere spørg dem, hvad de er. Hvis de har problemer med nogen af disse spørgsmål, er det en indikation på, at noget går galt med deres korttidshukommelse. Dette er et tegn på kognitiv dysfunktion.

Populært emne.