Seks produkter til behandling af overgangsalderen

Seks produkter til behandling af overgangsalderen
Seks produkter til behandling af overgangsalderen
Anonim

Mellem hot flashes, nattesved og humørsvingninger, overgangsalderen kan få dig til at føle, at dine hormoner er i gang med et kupp. Mens du måske ikke kan standse opstanden, kan du bringe roen og finde en lettelse i processen.

Spise en sund kost, sænke stressniveauet, træne regelmæssigt og få nok søvn er de bedste ting, du kan gøre for at lette dine symptomer. Derudover har læger på Cleveland Clinic håndpicket et par produkter, som også kan hjælpe.

Chill Out With Stress Free Now Det er 50 grader udenfor, du har A / C-kranket, du sveder gennem din T-shirt og dine kolleger kæmper for kontrol af termostaten. Stress rammer, når du føler dig magtesløs i en vanskelig situation. Og overgangsalderen medfører helt sikkert en helt ny vifte af udfordringer … at du kan lær at styre. Nøglen: nærmer dem fra et roligt sted. Ifølge Thomas Morledge, MD, en praktiserende læge ved Center for Integrativ Medicin på Cleveland Clinic, kan stress forværre de meget symptomer på overgangsalderen, der forårsager stress i første omgang. Tal om en fangst-22.

QUIZ: Hvor stresset er du?

Stress Free Nu, et otte-ugers program udviklet af læger på Cleveland Clinic, lærer du afslapningsteknikker, der har vist sig at reducere blitzen hos kvinder, forklarer Dr. Morledge. Ved at få din stress under kontrol, kan du muligvis reducere intensiteten og frekvensen af dine hot flashes. Plus kan programmet hjælpe dig med at føle dig bedre over dig selv og alle dine daglige udfordringer, så når symptomerne strejker, vil de ikke føle sig helt så overvældende.

Prøv dette: Stress Stree nu

Joy of Soy Menopausale symptomer som irritabilitet, svedtendens, søvnløshed og vaginal tørhed opstår, når kvindelige hormoner som østrogen tager en nøsiv. Soja indeholder kemikalier kaldet isoflavoner, som efterligner østrogen. Tilføjelse af 100 mg til din daglige kost, som supplement, kan hjælpe med at lindre symptomer og kan være et sikkert alternativ til hormonbehandling. Før du går på at hoppe for soja, ved dette: Soy isoflavoner virker ikke for alle, hvilket er en del af grunden til, at kliniske forsøg har været så ufattelige, forklarer Dr. Morledge.

Skønt forskere stadig forsøger at finde ud af, hvorfor det er, peger en teori på typen af bakterier i din tarm. Vi fordøjer ikke alle soy isoflavoner på samme måde. Hvis de ikke brydes ned i equol, et bakterielt biprodukt af isoflavon, kan de ikke give relief. En anden teori er relateret til dosen af den specifikke type isoflavon (der er tre hovedtyper) - de kliniske forsøg har anvendt forskellige produkter indeholdende forskellige mængder. Selvom soy isoflavoner anses for sikre for de fleste kvinder, anbefaler Dr. Morledge at diskutere dem - og alle kosttilskud - hos din læge, før du tager nogen.

Prøv dette: Soy Isoflavones

Må ikke svede det Nattsvejer er omtrent lige så behagelige som en appendectomi. Tilføj et lag af gennemblødte tøj til blandingen, og pludselig er du varm og kold, sveder og ryster alt på en gang. Når dit tøj bliver vådt af sved, holder de sig mod din hud og forhindrer din sved i at fordampe. Resultatet: Du er pakket ind i et klammende, koldt rod og din krop kan ikke regulere temperaturen korrekt for at få dig til at føle dig komfortabel igen.

Wicking stoffer er lavet af specielle vævninger, der trækker sveden af huden, så den kan fordampe og lade materialet tørre. De tillader et lag af luft at cirkulere mellem dig og dit tøj, så du bliver tør og varm, uanset hvilken mor natur kaster på dig. Selv om de måske ikke kan stoppe sveden, vil de give dig trøst, så du kan sove lettere gennem natten

Prøv dette: Wicking Nightshirts og PJ Sets

Rådgivning ved hånden Der er så meget information og misinformation derude om overgangsalderen, hormonbehandling og alternative terapier, det kan være svært at lave hoved eller haler af det hele. Skrevet af en af de bedste kvinders sundhedslæger i nationen, "Cleveland Clinic Guide to Menopause" kan hjælpe dig med at sortere fakta fra fiktion og besvare dine spørgsmål, når du har brug for det. Selvom vi opfordrer alle patienter til at diskutere bekymringer om deres tilstand hos deres læge, erkender vi, at det ikke altid er let at planlægge en aftale. Med det gennemsnitlige besøg, der varer mere end 20 minutter, skal patienterne være organiseret og forberedt på at sikre, at deres bekymringer behandles. Denne vejledning til reference kan hjælpe dig med at forstå de ændringer, der opstår i overgangsalderen, og de bedste måder at håndtere dem.

Prøv dette: "Cleveland Clinic Guide til overgangsalderen"

Kold komfort Overgangsalderen kan gøre for nogle lange, rastløse nætter. Hvis du er den slags sovende, der altid blinker i puden, når du leder efter et koldt sted, kan du prøve Chillow. Fyldt med et ikke-toksisk kemikalie, der forbliver koldt uden køling, er Chillow en polstret pudeindsats, der holder dit ansigt køligt, mens du sover. "Det kan gøre dig mere komfortabel, men det kommer ikke til at forhindre hot flashes," siger Dr. Morledge. Men han forklarer, det kan hjælpe dig med at slappe af, hvilket kan hjælpe dig med at sove bedre.

Prøv dette: Chillow Comfort Device

Gå til roden af sagen Relativt nyt på det amerikanske marked, er Estrovera, ellers kendt som sibirisk Rabarber-ekstrakt, blevet brugt i Tyskland i årtier. Forskningen, siger Dr. Morledge, er bemærkelsesværdig. "Estrovera ekstrakt har udført meget godt på en række menopausale symptomer, herunder angst, blinklys, nattesvamp og fysisk og psykisk udmattelse." Ligesom soja har Estrovera phytoestrogen kvaliteter, hvilket betyder, at det er en plante, der efterligner kvindelig hormon østrogen. Ifølge resultaterne af et enkelt klinisk forsøg kan det tage lige så effektivt som en hormonbehandlingstab ved at tage en Estrovera pille om dagen ved at reducere antallet af daglige hot flashes. Et ord af forsigtighed fra Dr. Morledge: "Selv om det ligner et nyttigt produkt, skal vi vente på yderligere kliniske forsøg for at se, om det er så godt som det indledende studie synes at foreslå. På den anden side synes det også at være meget sikkert. "Tal altid om nye kosttilskud med din læge, før du tager dem.

Prøv dette: Estrovera

Populært emne.