Outmaneuver Overvægt med motion

Indholdsfortegnelse:

Outmaneuver Overvægt med motion
Outmaneuver Overvægt med motion
Anonim

Hader din vægt Dine gener kan skyldes delvist. Ved at bestemme din kropssammensætning, appetitregulering, stofskifte og andre faktorer kan gener regne så meget som 60 til 70 procent af fedme, siger nogle forskere.

Disse gener reagerer på miljømæssige forhold, så du kan bebrejde dem - spredte samfund, der kræver, at vi kører overalt; kontorjob, der tvinger os til at sidde hele dagen; fritidsaktiviteter som tv, film og chatter online, designet til vægge ud.

Men uanset hvad du fik til det nummer på skalaen, er de 40, 80 eller 200 ekstra pund dine at tabe. Og at flytte din krop er nøglen til at gøre det. Ikke alene forbrænder den fysiske aktivitet kalorier, som hjælper dig med at skure og holde dem væk - det øger også energi og mindsker risikoen for fedme-relaterede sygdomme, herunder hjertesygdomme, højt blodtryk, slagtilfælde og type 2-diabetes.

Defy dit vægt skæbne Et studie fra University of Maryland viste, at folk var i stand til at overvinde en stærk genetisk prædisponering mod fedme ved at engagere sig i en betydelig fysisk aktivitet, svarende til omkring tre til fire timers moderat motion hver dag.

Og undersøgelser af National Weight Control Registry, en database med mere end 5.000 mennesker, der har tabt meget vægt og holdt det væk, har fundet ud af, at en hemmelighed for deres succes er 60 minutters motion om dagen.

UNDERSØGELSE: Fedme spredes i sociale netværk

Prøv dette

E-mail dig selv en påmindelse om at udøve. En undersøgelse, der blev offentliggjort i juni 2009 i American Journal of Preventive Medicine, viste, at folk, der fik en simpel ugentlig e-mail-påmindelse for at få mere motion, øgede deres fysiske aktivitet en time om ugen.

Livet på farten Hvis du læser disse tal er det eneste, der har fået din puls op hele ugen, er du ikke alene. Næsten 60 procent af de amerikanske voksne får ingen kraftig fysisk aktivitet i deres fritid.

Start med langsomt at erstatte stillesiddende aktiviteter med mere aktive - for eksempel skære et tv-show om dagen og tilbringe den halve time at tage en tur. Se efter måder at gøre dine daglige rutiner lidt mere fysisk krævende.

QUIZ: Hvor fysisk aktiv er du?

"Lad os sige, at du arbejder på syvende etage: Tag trappen op en eller to flyvninger, hvad der er realistisk for dig, og tag derefter elevatoren resten af vejen," siger Gordon Blackburn, ph.d., leder af Cardiac Rehabilitation Programme på Cleveland Clinic. "Eller sæt din skraldespand på den anden side af dit værelse, så du er nødt til at stå op af din stol for at kaste noget væk." Alle disse små ting tilføjer i slutningen af dagen til de anvendte kalorier. Bundlinjen: Få mere aktiv.

Hvis du har hørt dette råd før, er det fordi det virker. Selvom du ikke ændrer noget andet, kan du gå en ekstra 30 minutter om dagen med et vægttab på 10 pund om året. Og når du begynder at gå, kan andre ændringer følge ubesværet. En undersøgelse fra California State University Long Beach viste, at når hyppige snackere, der krævede en sukkerholdig behandling, gik i en rask fem minutters gang i stedet, følte de sig mindre trang til at spise og ventede dobbelt så længe før de nåede til næste snack. (Se hvordan andre daglige aktiviteter kan oversætte til tabte pund pr. År.)

Træning der fungerer For motion til arbejde skal det være noget, du rent faktisk vil gøre, så find en aktivitet, du nyder. Det kan være at køre en stationær cykel mens du ser "American Idol" eller tager en danseklasse på den lokale Y. Hvis du føler dig for selvbevidst om at gå på et gym, kan du pope i en øvelses DVD hjemme eller prøve en øvelse Vis på tv. Eller hold dig i gang, gradvist øge dit tempo og afstand.

Hvis træning er smertefuldt for dine led eller vanskelig på grund af ekstrem overvægt, kan træning eller vandløbsbeklædning være dit bedste udgangspunkt. Vandets flydende effekt lindrer belastningen på leddene og gør det lettere at bevæge sig.

Uanset hvilken aktivitet du vælger, start med 10 minutter tre dage om ugen. Gradvist opbygge varigheden, frekvensen og intensiteten. At tabe sig, sigte på 60 minutter med moderat til kraftig fysisk aktivitet de fleste dage. Når du har nået din målvægt, skal du arbejde lidt hårdere for at blive der. Mål for 60 til 90 minutter med moderat til kraftig aktivitet fem eller flere dage om ugen.

Du snooze, du kan miste … pund Undersøgelser viser, at folk, der sover fem timer om natten, er meget mere tilbøjelige til at være overvægtige eller overvægtige end personer, der får syv til otte timers blik. Søvnmangel interfererer med de appetitregulerende hormoner ghrelin og leptin, hvilket får os til at spise mere, især fødevarer med højt indhold af kulhydrater og fedt.

For en god nats søvn skal du sætte en regelmæssig sengetid, drikke varm, fedmælk eller koffeinfri urtete før sengetid og flyt dit vækkeur, så du ikke lyver der og stirrer på det tidspunkt.

QUIZ: Har du sunde sovende vaner?

- ved Katherine E. Solem

Populært emne.