Spis som en fødepsykolog: Brian Wansink

Spis som en fødepsykolog: Brian Wansink
Spis som en fødepsykolog: Brian Wansink
Anonim

Fra hvordan man kan narre sig selv i at spise mindre til spisevaner af mager folk, Brian Wansink, Ph.D., forfatter af Slank Ved Designog direktør for Cornell University's Food and Brand Lab, studerer de fascinerende valg, folk gør om, hvad og hvor meget de spiser for at leve. Så vi troede, at vi ville vende tabellerne og finde ud af, hvordan fødepsykologen brænder op på en typisk dag.

Image
Image

Morgenmad: SmoothieIkke en til at stå stille, den energiske Wansink gør en hurtig smoothie til morgenmad, før han går ud af døren til arbejde. Han vil tage en Naked Juice Green Machine-drik og blande den med eventuelle rester af grøntsager, han kan finde i køleskabet, herunder broccoli eller grønne bønner sammen med chokolade-aromatiseret proteinpulver. "Chokoladeproteinpulveret dækker stort set nogen form for smagsfejl," sagde han. "Dette er et funktionelt måltid - at være nærende og at få mig ud af huset."

Image
Image

Frokost: Hot protein og grøntsagerWansink er ikke i snacking, og hans arbejdsmiljø er designet til at holde ham væk fra enhver tankeløs spisning. "Jeg forsætligt sætter mig ikke i et miljø, hvor der er mad," sagde han. "Det meste af min skrivning sker i min kælder, hvor der ikke er mad eller i et bibliotek." Når frokosten ruller rundt, når Wansink altid til et varmt protein - noget fyldt og varmt - med grøntsager, som en hamburger parret med en side salat eller en burrito med kød og grøntsager. Hans skyldige glæde og middagskaffeinvælger: En kostkoks. "Jeg drikker ikke kaffe, men jeg kan godt lide Diet Coke - det er min kaffe," sagde han.

Image
Image

Middag: Asiatisk krydret fisk med grøntsagerWansinks kone, der deltog i det berømte kulinariske institut Le Cordon Bleu i Paris, er en gourmetkok, som forbereder lækre middage de fleste nætter. "Hun er så udestående," sprang han. Okay, så de fleste af os har ikke den knowhow, tid eller tilbøjelighed til at piske et gourmetmåltid hver aften, men det grundlæggende i Wansinks typiske middag tjener som gode byggesten til et sundt måltid: fisk som ørred, laks eller bas med grøntsager og et glas vin. "Det meste af tiden har fisken en slags asiatisk twist - det kan være en fransk vietnamesisk skål eller en thailandsk spin," sagde han. Men efter middagen, vil du ikke fange Wansink spooning hans vej gennem en halvliter af Ben og Jerry's. "Jeg har aldrig dessert, medmindre vi har selskab over," sagde han. "Og hvis vi gør det, er det frisk frugt."

Populært emne.