Hvede Belly Diet: Skal Alle Gå Grain Free?

Hvede Belly Diet: Skal Alle Gå Grain Free?
Hvede Belly Diet: Skal Alle Gå Grain Free?
Anonim

Denne hel hvede sandwich på dit skrivebord er ikke så uskyldig som det ser ud.

Image
Image

Ifølge William Davis, MD, forfatter af "Wheat Belly" og hans seneste bog, "Wheat Belly Total Health" (16. september 2014), indeholder fødevarer, der indeholder hvede - selv hele kornsortimentet - de snigende syndere bag en vært af sundhedsproblemer, fra autoimmune sygdomme som Hashimotos thyroiditis og reumatoid arthritis til gastrointestinale problemer, højt blodtryk, diabetes og fedme. Dr. Davis 'løsning: Skær helt hvede. Tal om at gå imod kornet. Kornrelaterede sundhedsrisiciIfølge Davis udløser korn udbredt inflammation, der bidrager til sygdommen. YouBeauty Nutrition Expert Kristin Kirkpatrick, RD, siger, at dette ikke er så langt hentet for visse populationer: "Nogle undersøgelser viser, at hos personer, der er genetisk disponerede, som dem med celiaciasygdom eller hos personer med glutenintolerans, kan et inflammatorisk respons forekommer i tarmen, når disse individer bruger fødevarer med gluten. "Davis tilføjer, at korn ikke kun er ikke godt for gastrointestinal sundhed, men de er faktisk giftige, når de indtages kronisk, hvilket fører til problemer, herunder diarré, forstoppelse og inflammatorisk tarmsygdom. Han siger, at kornets ingredienser, herunder gliadinproteinet i hvede, er "tarmtoksiner", og at hos mennesker, der spiser korn og derefter oplever et presserende behov for at gå på toilettet, er det din krops måde at fortælle dig at det forsøger at få slippe af med et toksin, der forårsager irritation. Hvad er mere, Davis hævder, at munching på korn kun udløser din hjerne til at tørre mere, derfor er du sulten to timer senere efter at have spist carbs.. Han hævder, at spise hvede frigiver kornafledte exorfiner-opiatlignende peptider. "Men de gør os ikke højt eller giver os smertelindring," bemærker han. "De stimulerer appetitten." Davis siger, at dette får folk til at tage yderligere 400 kalorier om dagen hver dag i gennemsnit. "Med kornforbrug," siger han, "din appetit er specifikt stimuleret til kulhydrater, såsom pretzels, corn chips og cookies." Men farvel til hvede, hvis du er parat til at gøre det, er det ikke helt nemt. Det er fordi Davis siger hvede er vanedannende. Halvdelen af mennesker, der giver op hvede, vil gennemgå abstinenssymptomer, herunder kvalme, hovedpine, træthed og endda depression i op til en uge, ifølge Davis.

Image
Image

Bye-Bye, hvede maveNår du er forbi det, siger Davis, at der er mange ulemper for en hvedestof livsstil: Han hævder, at i den første uge, hvor du fjerner hvede fra din kost, øger dine energiniveauer, tarmhastigheden går ud, eksem og seborédematitis rydder op, og ledsmerter i håndled og albuer forsvinder. I løbet af de første to uger gør Davis det dristige krav om, at folk kan kaste op til 10 pund og skrumpe deres muffin toppe eller som Davis kalder det, deres "hvedemag". Det skal selvfølgelig siges, at når som helst du skar i en hel fødevaregruppe - især en der dominerer din plade som korn gør - vil du tabe. I overarbejde fortæller Davis, at du kan forvente mere vægttab samt en forbedring i blodsukker og blodtryk, en bedre nats søvn og mindre angst. Hvis du giver op hvede, betyder det ikke, at du aldrig får en skive pizza igen heller. Takket være en række alternative mel på markedet, såsom mandelmel (eller endda med blomkål), kan du lave pizza skorpe derhjemme, så du kan nosh på hvedefrie versioner af dine yndlingsbehov. Og i mellemtiden giver hvedebelægningen dig mulighed for at spise din fisk, kød, æg, grøntsager, sunde fedtstoffer såsom avocado, sunde olier som olivenolie, nødder, frø og lejlighedsvis frugt.

Image
Image

Hvad angår hvedens stjerne næringsstof, fiber, som er godt for dit hjerte og hjælper dig med at spise mindre hele dagen, kan Davis bemærke, at du let kan få det fra sunde, hele fødekilder, som f.eks. Grøntsager, bælgfrugter, nødder og frø i stedet. Mens Elisa Zied, RD, påpeger, at fuldkornsindtagelse har været forbundet med sygdomsreduktion, såsom kardiovaskulær sygdom og type 2-diabetes, samt øget fiberindtagelse, er hun enig i, at du kan få vigtig fiber fra den ikke-hvede, sund kilder ovenfor. Og du vil ikke falde fra hinanden - i hvert fald ikke ernæringsmæssigt - hvis du ikke spiser hvede. "Det er ikke kritisk at forbruge hele korn," siger Zied. Bundlinie: Vi er ikke fans af ekstreme tiltag som at skære en hel fødevaregruppe, medmindre selvfølgelig nogen har et sundhedsspørgsmål, som f.eks. Cøliaki, der nødvendiggør det. Når det er sagt, gør du det ikke har at spise korn. Og hvis du letter op på dem, betyder nixing forarbejdede fødevarer, som f.eks. Kager og muffins, og i stedet for dit indtag af næringsdigtige grøntsager, frugter, bønner og nødder i stedet, er vi alle sammen for det.

Populært emne.