Hvad er din YouQ?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er din YouQ?
Hvad er din YouQ?
Anonim

Din YouQ® er et patentanmeldt system, der afspejler din indre og yderste skønhed målt ved vores dokumenterede quizzer.Nin livsfaktorer har vist sig at påvirke skønheden: ernæring, søvn, sind, relationer, ansigt, hår, hud, sundhed og krop og fitness. Vores quizzer måler dem. Vi konverterer dine quizscores til din YouQ for at hjælpe dig med at forstå hver faktores relative betydning for din skønhed. For første gang kan du sammenligne, hvordan forskellige aspekter af dit liv påvirker din skønhed. Få din YouQ - Tag en quiz nu! Din score falder på en skala fra 0-200. En score på 200 betyder, at du udtrykker dit fulde skønhedspotentiale; nul betyder, at du har mere at give. Husk: Din score afspejler det, du fortæller os, ikke hvad vi synes om dig. Vi håber det vil inspirere dig til at give dig den omsorg og opmærksomhed, du fortjener.

Hvad betyder en lav YouQ?

En lav score betyder ikke, at du ikke er smuk. Hvad det betyder er, at du har potentialet til at udtrykke mere af din medfødte skønhed. Klassisk starlet Judy Garland er et godt eksempel på en attraktiv kvinde, der vil have en lav YouQ. Garland havde urolige relationer, problemer med narkotika og alkohol og lidt lykke eller tilfredshed med livet - alle faktorer der påvirker sundhed og skønhed. Hun var en smuk kvinde, men hun havde så meget mere skønhed at byde på. Det er, hvad din YouQ er ved at føle, se og være den smukke person, du er.

Spor dit scoreDine quizresultater vises i din YouQ-graf (afbildet ovenfor) på din private profil. Grafen viser din samlede score for hver af de ni kategorier, der har vist sig at påvirke din skønhed. Når du tager en quiz i en kategori, vil du se en stregdiagram vises. Scrolling over linjen vil afsløre din samlede score, de quizzer du har taget i den kategori og eventuelle quizzer, du stadig skal tage i den kategori for at få den mest præcise samlede score. Klikker på hver kategori (fx 'Mind') vil vis dine scoringer til individuelle quizzer. Hæv dit scoreJo flere quizzer du tager, jo flere muligheder er du nødt til at øge din score (og øge din skønhed!). Efter hver quiz får du handlingstrin med sunde vaner. Giv dem en prøve, så kom tilbage og genoptag quizzen for at se din score gå op. Tag hver quiz så ofte som du vil. Når du hæver din YouQ, vil du se, føle og være dit smukkeste selv! Forstå din YouQ vil hjælpe dig med at lave positive ændringer i dit liv. Du vil vide, hvilke områder du har brug for din opmærksomhed mest, og se dit hårde arbejde løn som din score går op. Ingen andre ser din YouQ-det er bare for dig - men at hæve din YouQ betyder at elske livet, føle dig fantastisk og strålende skønhed. Få din YouQ - Tag en quiz, nu!

Populært emne.