Produkter til Brighten Uneven Skintone

Indholdsfortegnelse:

Produkter til Brighten Uneven Skintone
Produkter til Brighten Uneven Skintone
Anonim
En af de mest oplagte markører af ungdom er en glødende hudflade med ensartet skinton. Brune og røde pletter og ujævne pletter kan komme i vejen for det. Prøv et produkt, der vil lysere din hud, men husk at pletter er stædige, og det kan tage op til seks måneders konsekvent brug (plus daglig solcreme!) For at se resultater.
En af de mest oplagte markører af ungdom er en glødende hudflade med ensartet skinton. Brune og røde pletter og ujævne pletter kan komme i vejen for det. Prøv et produkt, der vil lysere din hud, men husk at pletter er stædige, og det kan tage op til seks måneders konsekvent brug (plus daglig solcreme!) For at se resultater.

1L'Oréal Paris

"Dette serum kombinerer hudfarvende ingredienser og antioxidanter, der blokerer mørke pletter, post-acne mærker, alder pletter og spor af visuel solskader," siger dermatolog Dr. Gervaise Gerstner. Aktive ingredienser omfatter vitamin B3 og pro-cystein (et aminosyrederivat) samt vitamin Cg (en form for langsom frigivelse af vitamin C).

MERE: Hvilken type spots har du?

L'Oréal Paris Youth Code Dark Spot Korrigering og lysende Serum Corrector, $ 24.99

2Philosophy

Hvis du har følsom hud, prøv denne blide lysende creme fra filosofi. Formuleret med niacinamid, resveratrol, peptider og linolsyre lyser korrektoren pletter uden brug af mere aggressive ingredienser som hydroquinon, som kan irritere følsomme typer.

MERE: Makeup Tips til følsom hud

Filosofi Miracle Worker Miraculous All-Over Brightener og Dark Spot Corrector, $ 62

3NIA 24

Denne målrettede behandling med penflader er ideel til at fjerne mørke pletter omgivet af ellers klar hud. Power antioxidant granatæble hjælper hudskallede pigmenterede lag, mens willowbark øger celleomsætningen. Squalan og muskatnøgleolie er inkluderet for at hydrere og glatte.

QUIZ: Sund hud quiz-sætter du dit bedste ansigt fremad?

NIA 24 Depigment Spot Repair, $ 45

4Eraclea

Potent brighteners kojinsyre, lakridsrodekstrakt og resveratrol er indeholdt i denne formel, der også kan prale af et patenteret kompleks af tre forskellige varianter af hyaluronsyre, som dybt hydrerer huden for primære lysforhold. Grøn te og retinylpalmitat indgår som superantioxidanter.

OPSKRIFT: Lys din hud med Jonathan Dubuque's Avocado Mask

Eraclea Lite og Brite, 80 dollars

5Kiehl s

Denne krystalklare Kiehls serum blander fri for siliconer, parabener og duft, der virker aktivt med vitamin C's lysstyrke med hydratiserende hvid birkekstrakt til forøgelse af elasticitet og kollagenproduktion samt pioenekstrakt, der virker synergistisk for omvendte lommer med misfarvning.

MERE: Hvad er en Serum (og har du brug for)

Kiehl's Corrective Dark Spot Solution, 49,50 dollar

6Bare Escentuals

De dobbelt-teksturerede puder tilbyder to muligheder: Brug den glatte side til daglig brug, eller gå med den teksturerede side for en mere intens behandling. Fremstillet med en blanding af naturlige mineraler exfolierer lightening formlen med sukkerrør ekstrakter, sukker ahorn, appelsin, citron og blåbær, mens mælke- og glykolsyre fremskynder celleregenerering. Kombuchka black tea lyser.

MERE: Hudtyper, dekodet!

Bare Escentuals BareMinerals Intensive Glow Pads Lysende Behandling, $ 35

7Vichy

Vichys koncentreret mål er kilden til melaninproduktion med vitamin Cg, E-vitamin og lipohydroxysyre (LHA), som exfolierer huden og fremskynder cellefornyelseshastigheden. For bedste resultater, brug lotion morgen og nat til hele ansigtet for en hudfugtighedseffekt.

GALLERI: Brightening Concealers

Vichy ProEVEN Total Dark Spot Corrector, $ 43.50

8Sisley

Et letvægts serum, der hurtigt absorberes i en mat finish, indeholder denne formulering en langvarig frigivelse af C-vitamin, som går på arbejde, der vender over nuværende pigmentering og forhindrer nye pletter i at danne. Vitamin A, E og citron opmuntrer peeling, mens essentielle olier af lavendel og marjoram beroliger og tilføjer en behagelig duft.

Sisley Paris Phyto-Blanc Intensive Lightening Serum, $ 345

9Caudalie

Denne eksfolierende creme virker mens du sover, ved hjælp af en intens koncentration af brandets varemærke viniferin, en polyphenol fundet i grapeseed, der regulerer melanin for at reducere mørke pletter og lysere hud. "Vi bruger også glykolsyre i et mindre molekyle til en tidsmæssig behandling, der er mildere, så den ikke rammer alle på én gang og forårsager rødme eller irritation," siger Caudalie grundlægger, Mathilde Thomas.

MERE: Hvordan man laver en hjemmehudskræl

Caudalie Vinoperfect Cell Renewal Night Cream, $ 68

10Murad

Murad's serum skal sende pletter, der scurrying med disse tunge hittere: hydroquinon for at falme mørkt pigment, glykolsyre for hurtigt at exfoliere døde hudceller og kraftig hudlampe hexapeptid-2. Masser et tyndt lag på huden om natten og forvent om nødvendigt lignende resultater på bagsiden af hænder og bryst.

VIDEO: Anatomien bag aldrende hud

Murad Rapid Age Spot & Pigment Lightening Serum, $ 60

11Neova

Neovas kompleks er formuleret med phenylalanin, en aminosyre, der målretter og nedsætter melaninpigmentfremstilling i celler og forhindrer fremtidig hyperpigmentering i at nå hudens overflade. Licorice rod og sandeltræekstrakter er inkluderet for at lette og glycerin, squalan og vandhydrat uden tilstopning af porer.

MERE: Pore Minimizing Secrets Revealed

Neova Intense Brightening Complex, $ 49

12Luminaze

Som et andet alternativ til hydroquinon-varsomt, er Luminaze's behandling baseret på et naturligt enzym af en svamp der nedbryder melanin i bark af et træ, der findes i de schweiziske alper.Dobbeltblinde kliniske undersøgelser påberåber 29 procent forbedring i pigmentering efter 31 dages konsekvent anvendelse. For at påføre, pumper du først creme fra venstre og glat af huden, og gentag derefter med højre side.

MERE: Oplev den perfekte hårfarve til din skintone

Luminaze Catalytic Skin Tone Illuminator og Dark Spot Corrector, $ 120

13Jurlique

Kakadu blomme leverer 50 gange C-vitaminets styrke og blandes med andre superantioxidanter som lakridsekstrakt og sort ældre blomstekstrakt til endda skintone, reducerer mørke pletter og tilføjer overordnet glød til hudens hud. Bonus? Hydrerende peptider plump rynker.

MERE: De bedste hudpleje strategier til din livsstil

Jurlique Purely White Skin Brightening Essence, $ 58

Populært emne.