Sådan Spur Din Forår Rengøring

Sådan Spur Din Forår Rengøring
Sådan Spur Din Forår Rengøring
Anonim
Shutterstock

Tiden er kommet igen for at tænke på foråret rengøring. Du ved, at du vil elske det, når dit hus lugter frisk og rent, dine vinterwoolens bliver lagt væk i en god lang tid (føles stor i sig selv) og du vil have fundet (eller glemt) de fleste af de ting, som mysteriously forsvundet hele vinteren.

Men hvordan får man rensepartiet startet? Det kan være svært at finde motivation for, hvad der virker som den monumentale opgave at tackle en større rengøringsrengøring. Du ved hvad du vil gøre, du ved bare ikke hvordan man starter. Forhåbentlig vil denne liste hjælpe dig med at komme i gang.

Giv dig selv dagen: Prøv ikke at planlægge noget andet på din foråret rengøringsdag. Hvis du er færdig tidligt, bliver du træt, så du går i seng tidligt eller slapper af mens du ser fjernsyn, er helt fint. Chancerne er, du løber sent, og afbryder planer, du troede du ville have tid til, vil kun stresse dig ud. Planlægger at gå overarbejde for at afslutte jobbet - det er værd at de ekstra par timer.

Spis en god morgenmad: Rengøring brænder faktisk tonsvis af kalorier - og kræver rigeligt med energi. Start din rengøringsdag med en stor skål havregryn med valnødder, pekannødder eller mandler, nogle yoghurt og ahornsirup. Eller nogle æg, skål og en smoothie. Uanset hvad du gør, gør det til en god kombination af proteiner og carbs. Hold nogle granola barer, te / kaffe og frisk frugt til en snack, når du har brug for det … og du får brug for det.

MERE FRA MNN: Mad, der bekæmper forårsallergier

Få dine værktøjer klar til at gå: Støvsugerposen skal være tom, sprøjterenseren skal være fyldt og tøjet skal være rent. Få alle dine rengøringsredskaber ud, før du begynder, så hvad du har brug for er let tilgængeligt.

Hold øje med prisen: Uanset om du har brug for motivation til at starte eller bare flytte ind i det næste rum (eller eeeek, garagen!), Visualiser hvor stor dit hjem vil se - og lugte - når du har afsluttet dine opgaver. Husk på det positive resultat, ikke de irriterende støvkaniner og bageste sokker.

MERE FRA MNN: Grøn rengøringsrecept til opbevaring af kemiske produkter i bugten

Få familiemedlemmer involveret: Du bør IKKE være den eneste til at tackle en så stor opgave. Vær sikker på at udarbejde partnere, børn og alle, der nyder at hænge ud i dit hus i arbejdet. Alvorligt er dine børns venner helt retfærdige spil - og både dine børn og deres venner vil nyde at hjælpe mere, hvis de har nogen til at chatte med. Hvis du har en tilbageholdende partner, der er doven om at hjælpe og rengøre, lav en liste med meget specifikke opgaver for den pågældende person at færdiggøre - ting, der ikke kræver tilsyn.

Beløn dig selv: Planlæg på at spise et godt måltid, eller bestil i fra din meget yndlingsholdige joint til en renholdsmand. Tegn et boblebad, planlæg en massage eller tag den næste dag efter det rene for at gøre noget sjovt væk fra huset.

Hvad er din yndlingsmåde til at motivere dig selv til foråret?

MERE FRA MNN: 12 værktøjer til forenkling forårsrengøring

Populært emne.