Introduktion til Beauty Intel

Introduktion til Beauty Intel
Introduktion til Beauty Intel
Anonim
Veer
Image
Image

Som du måske har bemærket, fik vi en stor makeover. Det er meget mere end en frakke af digital maling: Med vores genstart introducerer vi Skønhed Intel, et overordnet initiativ til at bringe dig historier baseret på den virkelige videnskab om ægte kvinder.

Vi laver noget, som ingen andre nogensinde har gjort før: Vi undersøger kvinder - i stor skala - for bedre at forstå, hvordan vi tænker på, føler os om og handler om vores skønhed og sundhed. Mange universiteter producerer forskningsskalaer for at lære mere om, hvordan stress, søvn, kærlighed, spisevalg, lykke og endda hårtab påvirker vores liv. Med vores 34 originale quizzer, hvoraf mange er baseret på disse samme skalaer, kan YouBeauty ikke kun give dig utrolig personlig adgang til denne forskning, men vi er faktisk fremme det ved at åbne disse skalaer til en større gruppe kvinder. Jo mere vi hjælper med at forbedre denne videnskab, desto mere kan vi forme vores indhold omkring, hvad der betyder mest for dig.

I løbet af de sidste to år har vores læsere overtaget 2.1 millioner quizzer. Vi crunching nu vores data (helt anonymt, selvfølgelig) for bedre at forstå, hvad der gør dig kryds. Vi ved, at en kæmpe 95 procent af vores læsere regelmæssigt oplever stress, 44 procent vil have tykke, frodige vipper og mindre end halvdelen af dem vasker deres ansigter før seng hver eneste nat. Vi har lært, at de fleste af vores læsere har en trekant kropsform, kan bruge mere søvn og spiser ikke alle de frugter og grøntsager, de har brug for til skønhed.

Vi ved, du har travlt, og vi vil aldrig spilde din tid. Så med alle disse oplysninger er vi begyndt at oprette artikler baseret på, hvad der er relevant for dig. Besøg den særlige problemside for at bladre igennem de indledende Beauty Intel-historier. Tjek tilbage, da vi tilføjer flere artikler hele måneden og herfra videre.

Vi ville ikke være YouBeauty uden dig, så tak! Fortsæt med at tage quizzer, og vi fortsætter med at skære igennem fluffen for at levere videnskabsbaseret indhold, der er virkelig nyttigt.

Du gør os, hvem vi er, og vi vil give tilbage ved at forny vores fokus på at hjælpe dig med at blive dit bedste, smukkeste selv.

Tjek Skønhed Intel nu - se dig der.

Populært emne.