7 sunde ting Dr. Oz gør inden 7 a.m.

7 sunde ting Dr. Oz gør inden 7 a.m.
7 sunde ting Dr. Oz gør inden 7 a.m.
Anonim

For Mehmet Oz, M.D., er hemmeligheden at starte sin jam-packede fridage på højre fod at eliminere tidsmæssig beslutningstagning ved at følge den samme rutine hver dag. For vært for "Dr. Oz Show," næstformand og professor i kirurgi ved Columbia University og direktør for det kardiovaskulære institut og komplementære lægeprogram på New York Presbyterian Hospital, er en effektiv morgen rutine afgørende - som for denne læge omfatter en elektrisk tandbørste, yoga og græsk yoghurt. Her, YouBeauty tager et kig ind i en morgen på Dr. Ozs hus.

Wake-Up Call

Dr. Oz siger, at han er "meget en morgenperson" og undgår at trykke på snooze-knappen. Han starter dagen kl. 5:45 a.m.-ligesom de fleste kirurger, vågner han meget tidligt. Ifølge Oz, "Det er den bedste måde at få masser af gjort i løbet af dagen."

Store ting først

Hvad er det første, Dr. Oz gør, når han åbner øjnene hver morgen? Han strækker sig i sengen i 15 sekunder og fokuserer på en stor mulighed for dagen. Efter at have trukket sig ud fra under dækslerne, tager han den elektriske tandbørste, en hurtig barbering og udøver sin signatur 7-minutters yoga rutine. Denne daglige træning begynder i en bøn udgøre og cykler selvom op og ned hund, sammen med planker og kriger udgør - alt vedligeholdt med dybe mavepuster.

Brusebad og shampoo

Efter yoga hopper Dr. Oz i brusebadet. For at holde disse låse ser frodige, bruger han "en mild shampoo og derefter en lille mængde balsam."

Morgenmad (og arbejde)

Mens Dr. Oz praktiserer opmærksomt at spise under morgenmad ved at sidde ned til nosh, tackler han også arbejde under morgenmaden - ofte læser manuskripter efterfulgt af kontrol af hans email. Ozs daglige morgenmad: En proteinfyldt 2 procent fedt græsk yoghurt med en dosis antioxidantrige blåbær. Så vidt kaffe går, den gode læge nixes koffein. Oz fortalte os: "Jeg er sjældent koffein, da den stimulerer min blære, mens mine hænder ryster - begge dårlige vaner for en hjertekirurg." Så mens java er en nej, elsker Dr. Oz te og vil ofte nippe med en urteart Aften-kardemomme kanel er hans favorit.

Partner Play

Lisa, Dr. Oz kone, er en vigtig del af docens daglige rutine. Fordi Lisa var kaptajn af tennissamfundet på college, leger de sammen på flere afslappede morgener. Hun praktiserer også yoga med lægen.

Prepping for hver morgen

For at få alle disse ting udført hver morgen, forbereder Dr. Oz sig ofte til næste dag ved at meditere hver aften. Han praktiserer også "dyb vejrtrækning, når jeg kan huske", siger Oz.

Dr. Oz's Secret

Den overraskende del: Selv om Dr. Oz 'morgenrutine indeholder en masse sundhedsfremmende aktiviteter, er det et "meget stramt hurtigt program", der giver ham mulighed for at komme ud af døren på mindre end 30 minutter. Hans virkelige hemmelighed: "For at gøre så få beslutninger som muligt for at spare denne energi til senere på dagen, automatiserer jeg alt før middagstid," siger Dr. Oz.

MERE: Sådan bliver du en morgenperson

Populært emne.