7 ting du gør hver dag, der gør dig alder hurtigere

Indholdsfortegnelse:

7 ting du gør hver dag, der gør dig alder hurtigere
7 ting du gør hver dag, der gør dig alder hurtigere
Anonim

Er du i din 20'erne og 30'erne, og alligevel føler du, at du har smerter hos en 50-årig? Du er ikke alene: Fra nakke og rygsmerter til højt blodtryk bekæmper flere og flere unge kvinder sundhedsproblemer, der typisk er forbundet med ældre kvinder. Sammen med stress og dårlige kostvalg, aldrer vores nutidige livsstil os og knuser vores helbred.

Her er syv syndere til at bremse stat, sammen med gamle skole metoder, der vil få dit sind og krop tilbage på sporet:

1Du bliver slash-bogstaveligt.

Slouching over og stirrer ned på vores tech enheder hele dagen og det meste af natten er ødelægge vores kropsholdning. Forskere kiggede på mobiltelefonvaner på 56 unge voksne, som tekst på daglig basis. Halvdelen af individerne rapporterede problemer med deres nakke, arme eller hænder. De, der klagede over smerter og smerter, havde oftest tendens til at tekst, mens de blev slået over. I en anden undersøgelse foreslog foreløbig forskning på universitetsstuderende, at jo mere de smedede, jo mere smerte de oplevede i deres nakke og skuldre.

Det er klart, at vores tekniske afhængighed bliver en reel smerte i nakken. "Tekst nakke" er en overforbrugsskade, der involverer hoved, nakke og skuldre og er bragt på ved at kigge nedad på håndholdte enheder som mobiltelefoner, bærbare computere og tabletter, der lægger for stor belastning på ryggen. "Når du holder din krop i en unormal position, kan det øge stressen på musklerne, forårsage træthed, muskelspasmer og endda stresspine," forklarer Chris Cornett, MD, ortopædkirurg og rygsøjle specialist ved University of Nebraska Medical Center Department of Ortopædkirurgi og rehabilitering. "Med enhver grad af bevægelse til forsiden eller siden, som du bevæger dit hoved, forstærkes stresset på din hals ud over bare hovedets vægt."

Old-school løsning: Tjek vintage fotos af kvinder i charme skole - bemærk deres perfekte krop og bøger på deres hoveder? At være opmærksom på din kropsholdning tilføjer ikke bare din daintiness: Det reducerer smerter og smerter, hjælper dig med at trække vejret lettere, øger din selvtillid og får dig til at se yngre ud. Nøglen til god kropsholdning mens du sidder ved dit skrivebord: Sæt dig med ryggen lige og dine skuldre tilbage. Hold knæene bøjede i rette vinkler, sørg for, at din bageste berører bagsiden af din stol og læg dine fødder fladt på gulvet. Også tage regelmæssige pauser fra at stirre ned på din mobiltelefon og ændre din position hele dagen.

2Du lader dine rengøringsmateriel gøre alt arbejdet.

Mens opvaskemaskiner og iRobots er ah-mazing, er vi nu 30 procent mindre aktive end vores mødre og bedstemødre omkring huset.

Old-school løsning: Prøv ikke at se på rengøring som den ultimative træk. I stedet overveje at rense dit hjem sans moderne apparater til en vintage træning. "Kvinder plejede at brænde over 1.000 kalorier i deres daglige rutiner", siger karriererådgiver Susan Jewkes Allen, medstifter af LifePlusWork, en karriereådgivning og coaching-praksis i San Francisco. "Mens kvinderne måske går i gymnastiksalen nu, spiste deres mødre / bedstemødre færre kalorier og brænder mere energi. "Rengøring af dit eget hjem er en win-win: Du vil forbrænde kalorier og have en mousserende, ren bolig.

3 Du fokuserer på hvad der er i sæson med mode, men ikke med …

Tilbage på dagen spiste vores bedsteforældre hvad der var i sæsonen, fordi det var alt, der var til rådighed, hvilket gav dem de nødvendige næringsstoffer, de havde brug for. Takket være moderne madbehandlingsteknikker kan vi spise alt, hvad vi ønsker året rundt. Men det betyder ikke, at vi skal - især når producere plukket og spist i toppen, har det generelt mere antioxidanter, vitaminer og mineraler end fødevarer, der er høstet, før de er modne og derefter afsendt lange afstande, ifølge Cleveland Clinic.

Old-school løsning: Spis sæsonmæssigt og høste de sundhedsmæssige og miljømæssige fordele. Du spiser ikke kun fødevarer med bedre ernæringsmæssige indhold, men at spise sæsonmæssigt betyder også ofte forbrug af lokalt dyrkede fødevarer, der støtter lokale landmænd, reducerer forureningen fra fragt og lastbil og reducerer dit kulstoffodaftryk. Hvad mere er, er sæsonfrugter og grøntsager mere overkommelige end importerede versioner. "Vores kroppe er naturligt trukket til bestemte fødevarer på bestemte tidspunkter af året af en grund," siger holistisk helbredende træner Ashley Williams. "Frugter og rågrønsager køler naturligt og energiserer om sommeren, når vi er mere fysisk aktive, mens bønner og rodgrøntsager holder os varme om vinteren." Her er en praktisk sæsonbestemt fødevareguide.

4Du kan ikke huske sidste gang du havde en samtale …

Det er vigtigt for dit helbred at kommunikere ikke kun med stemme, men gennem ansigtsudtryk, øjenkontakt og kropssprog. "Social interaktion - ansigt til ansigt, personligt, kvalitet, engageret kontakt-bidrag til mental, følelsesmæssig og fysisk sundhed", bemærker Allen. Tag vagusnerven - det er den længste kraniale nerven, der indgår i det ufrivillige nervesystem og kommandoer vigtige funktioner, som f.eks. At holde pulsens stabil og kontrollere fordøjelsen. Forskning viser, at vagusnerven også er forbundet med andre nerver, der er involveret i at koordinere øjet blik, ansigtsudtryk og afstemme øret til frekvensen af den menneskelige stemme."Vagal nerve tone styrkes gennem menneskelig interaktion," siger Allen, "jo højere din vagal tone, desto bedre regulerer din krop din kardiovaskulære, immunsystem og glukoseniveau." I en nøddeskal: jo mere tilpasset bliver du til andre, sundere du bliver.

Old-school løsning: Sæt din smartphone væk og brug mere ansigtstid i forbindelse med dine venner. Ikke alene vil du give din vagus nerve en træning, en 2013-undersøgelse viste at bruge tid sammen med en ven eller kollega, der deler din følelsesmæssige tilstand - med andre ord, understreger samme måde som du gør - vil også sænke begge af dine stressniveauer, hvilket er en sundhedsvinde.

5 Du virker som hudkræft er ikke stor.

På trods af hudkræft viste advarselsmærker og sund fornuft-45 procent af de unge kvinder, der blev undersøgt i februar 2014, at de stadig bruger solbriller. Her er dit vågneopkald: Solbrændinger sprænger dig med 12 til 15 gange mere ultraviolet stråling end solen, hvilket betyder, at du er så meget mere tilbøjelig til at få rynker, mørke pletter, tyk læderagtig hud og kræft. Og at kræft kunne være den dødelige slags: Melanom er en af de mest almindelige kræftformer blandt unge kvinder, hvor mere end 32.000 kvinder forventes at blive diagnosticeret i 2014.

Old-school løsning: Indtil den tidlige 20th århundrede var bleg hud hele raseri: Det var et tegn på rigdom og fritid … og så kom Coco Chanel sammen med sit bronsede selv i 1929 og annoncerede: "En pige skal simpelthen være solbrændt." (Womp, womp.) Tak til celebs som Emma Stone og Julianne Moore, bleg hud gør et comeback. Så slather på SPF, herunder på dine læber, don solbriller og en bred brimmed hat, og slutte sig til dem.

6Du ignorerer stress i stedet for at håndtere det.

Det kræver energi at undertrykke følelser, når de udløses: Så meget, at forskere ved University of Canterbury opdagede en forbindelse mellem at ignorere eller undslippe stress som en måde at klare og højere niveauer af angst på. "Når problemer ikke løses, eksisterer stresset stadig i kroppen," siger kvinders livsstilekspert Charly Emery. Kronisk stress har stor indflydelse på dit helbred på forskellige måder - fra at påvirke din hud, som for eksempel at forårsage acneudbrud, for at ødelægge din søvn.

Old-school løsning: Find sunde måder at håndtere stress, herunder ægte nedetid. Tidligere havde kvinderne ikke konstant adgang til Facebook, Twitter og teksting. I stedet kunne nedetid faktisk blive brugt til genopladning af deres batterier - de tog flere bade, nød stille hobbyer, læste bøger og brugte mere tid alene. Enkelt sagt var livet mindre støjende. Stille tid svarer til smartere valg, ifølge en undersøgelse offentliggjort i psykologisk videnskab, som viste 15 minutter med fokuseret vejrtrækning meditation, kan opfordre folk til at træffe mere rationelle beslutninger, nixing hensynsløshed (og unødvendigt stress) fra dit repertoire.

7 Du er limet til dit skrivebord hele dagen.

Der er ingen måde at sukkercoat på: Forskning viser, at hele dagen hele tiden kan være dødelig på lang sigt, dels fordi det øger risikoen for hjerte-kar-sygdom. Mens du altid skal tilstræbe mindst 30 minutter med moderat til kræftøvelse dagligt, hvis du når det, men sidder resten af dagen, nedsætter du ikke risikoen for kronisk sygdom.

Old-school løsning: Voksne op, vores mødre var lette fysiske aktivitets savanter: De spillede udenfor som børn og som mødre, sjældent satte sig ned, mens vi blev kørt overalt og spillet Nintendo. Arbejd med at forstærke din daglige bevægelseskvote. Logging flere minutter af let fysisk aktivitet hele dagen end stillesiddende adfærd kan hjælpe med at forbedre dit helbred, ifølge en undersøgelse i forebyggende medicin. Enkle ting som pacing rundt, mens du snakker i telefonen, vanding planterne, står op for at chatte med en medarbejder personligt snarere end at e-maile og tage en kort gåtur til frokost, er nok nok - du skal bare flytte oftere end ikke.

Populært emne.