Hvorfor Massage er en nødvendighed, ikke en luksus

Hvorfor Massage er en nødvendighed, ikke en luksus
Hvorfor Massage er en nødvendighed, ikke en luksus
Anonim

Det er på tide at stoppe med at tænke på massage som en luksuriøs overbærenhed, men snarere et forskningsunderstøttet værktøj, som kan forbedre dit helbred.

"Tanken om, at massage er" bare en overbærenhed "er forældet", siger Brent A. Bauer, M.D., direktør for det komplementære og integrerende medicinprogram på Mayo Clinic i Rochester, Minnesota. "Der er over 1.000 undersøgelser og offentliggjorte rapporter, der tilbyder videnskabeligt bevis på sundhedsvirkningerne af massage terapi. Der er sikkert direkte virkninger som ændringer, der sker på muskelniveau og smerteveje og en reduktion i stresshormoner, som f.eks. Cortisol. Men der er også indirekte virkninger som at være i en behagelig indstilling og en medfølende menneskelig tilstedeværelse, som alle kan føre til dybtgående virkninger på vores stressniveau og følelsesmæssige tilstand. "Tag ikke bare Dr. Bauers ord til det. Her afslører forskning fem sundhedsmæssige fordele til en god gnidning.

1. Massage reducerer stress, depression og angst.Når du er bekymret og føler presset, pumper din krop ud stresshormonet kortisol. Desværre gør dette bare dig til at føle dig selv mere stresset og ivrig. Her er hvor en massage kan hjælpe. Forskere ved Mayo Clinic i Rochester, Minnesota, studerede patienter, der havde gennemgået åben hjerteoperation. De sammenlignede fordelene ved massage og roligt afslapningstid og fandt ud af, at de i massagegruppen var signifikant mindre spændte og spændte. De rapporterede også signifikant mindre smerte. Andre undersøgelser bekræfter disse resultater. "Lignende indsatser i thorax-, bryst- og kolorektal kirurgi førte til udbredt implementering af massagebehandling på vores hospitaler," forklarer studieforfatter Bauer.

2. En gnidning reducerer rygsmerter. Åh, din smertefulde tilbage! Hvis rygsmerter gør livet, godt, virkelig smertefuldt, kan lidt gnidning være lige, hvad lægen har bestilt. Forskere ved University of Miami School of Medicine gennemførte en fem-ugers undersøgelse af mennesker, der havde lider af lændesmerter i mindst seks måneder. De fandt ud af, at de, der fik 30 minutters massage terapi to gange om ugen, havde mindre smerte og mere mobilitet og bevægelsesområde i ryggen end dem, der havde afslapningsterapi i løbet af den tid. Tilføjet bonus? Massage-gruppen følte også mindre stresset!

3. du sover bedreMange af os har problemer med at falde i søvn om natten, og næsten 10 procent af amerikanerne lider af kronisk søvnløshed. I samme undersøgelse med lav rygsmerter foretaget ved University of Miami School of Medicine sagde undersøgelsesdeltagere i massagegruppen også, at de sov bedre end dem i afslapningsgruppen. En anden undersøgelse i Journal of Clinical Rheumatology sammenlignede fordelene ved massage til afslapningsterapi hos mennesker, der har fibromyalgi. Efter fem ugers to-ugers 30-minutters massager sov de i massageterapi-gruppen længere og mere forsvarligt end dem, der havde afslapningsterapi. Endvidere fandt folk i gnidningsgruppen også deres smertestand nedsat, og de havde færre ømme pletter på deres kroppe.

4. Massage kan lette knæsmerter.Knæets artrose betyder, at der har været en sammenbrud af brusk, ledbånd, ledforing eller underliggende knogle, hvilket kan være en reel smerte i knæene. Men massage kan hjælpe. En undersøgelse hos både Yale-Griffin Prevention Research Center i Connecticut og University of Medicine og Tandlægevidenskab i New Jersey viste, at ugentlige svenske massager reducerede knæsmerter hos dem, der lider af slidgigt. I otte uger undersøgelsen havde nogle deltagere 60-minutters svenske massage en eller to gange om ugen, mens de andre havde kortere eller mindre hyppige behandlinger eller slet ingen massage. De i 60 minutters massage gruppe havde mindre smerte og mere funktion i deres knæ.

5. Terapien lindrer karpaltunnelsyndrom.Med flere af os logger længere timer foran vores computere, er håndleds smerte et problem, som mange kan forholde sig til. I mere alvorlige situationer kan du have karpaltunnelsyndrom, hvilket er når medianen, der løber gennem håndleddet, bliver fanget, hvilket forårsager smerte og prikkende. En blid massage kan hjælpe. En undersøgelse rapporteret i Rheumatology International opdelte karpaltunnel ramte i to grupper. En gruppe fik håndmassage ud over at bære håndledsspidser, mens den anden gruppe bare havde håndledsspidserne. I slutningen af undersøgelsen havde de i massagegruppen bedre grebsstyrke og mindre smerte. En anden undersøgelse i Journal of Bodywork and Movement Therapies havde karpaltunnepasienter daglig selvmassage og få en professionel massage ugentlig i fire uger i forhold til en kontrolgruppe. Massagegruppen havde mindre smerte og angst og bedre grebsstyrke end kontrolgruppen.

Populært emne.