Videnskabeligt Bevis Du Behøver En Ferie, lige nu!

Videnskabeligt Bevis Du Behøver En Ferie, lige nu!
Videnskabeligt Bevis Du Behøver En Ferie, lige nu!
Anonim

Har du taget en ferie for nylig? Hvis du er som for mange amerikanere, giver du op på mange af de dyrebare feriedage, du har retmæssigt tjent, og det har indflydelse på dit helbred og din skønhed. En undersøgelse fra US Travel Association fandt, at 41 procent af os med job, der tilbyder feriedage, ikke planlægger at bruge al vores betalte tid i år. Det er en kæmpe 430 millioner dage ubrugt betalt ferie om året! Webstedet Vox rapporterer, at 80% af arbejderne i årens 80-årige engang tog en årlig ferie. Nu, som du kan se i deres grafik nedenfor, gør kun 56 procent.

Image
Image

Hvorfor? Fordi amerikanere er martyrer. Mange af os er perfektionister, der bekymrer os om, at vores job ikke bliver gjort korrekt, mens vi er ude. Andre understreger jobsikkerhed og tænker på, at de vil blive betragtet som dovne eller udskiftelige. Stadig andre mener, at deres chefer ikke vil have dem til. Vi beklager ikke noget af disse problemer - og de sidste to er særligt bekymrende - men vi skal stadig lette af i navnet på dit helbred og skønhed. Du har brug for ferier. Når du tager en ferie, vender du tilbage lykkeligere, genoplivet og mere afslappet.

Image
Image

Når du planlægger en ferie, bliver du lykkeligere i alle de måneder og uger, der fører op til ferien, fordi du forventer din kommende ferie (måske det er derfor, at nogle af os slutter en ferie, vi begynder at hemmeligholde vores næste). Den uges ferie tager du over ferien? Det har nok ikke samme effekt. Dataene viser, at kun en meget afslappet ferie vil få dig til at føle dig lykkeligere, når du vender tilbage - og for mange er en uge, der tilbragte rejser, at se familiemedlemmer bestemt ikke det.

Image
Image

Nu kostede ferier penge, og de fleste af os har kun så mange penge at gå rundt. Med de ekstra kontanter du har, bruge det på oplevelser, ikke ejendele. Forskning viser, at dette vil gøre og holde dig glad. Når vi er glade og afslappede, viser det sig på vores ansigt. Vores smil er lysere, vores øjne klarere (hvilke mørke cirkler?) Og vores hud opfører sig bedre. Så hvis du holder feriedage, skal du bruge dem. Hvis du sparer dine penge, skal du tage en staycation og bruge så meget tid som muligt udendørs. Dit velfærd - og din skønhed vil takke dig. Men før du går, læs disse:11 skønhedsprodukter, der vil løse alle dine rejseproblemer, når du rejser, hvad er brutto … og hvad er farligt? Smigrende rejsetøj efter kropstype

Populært emne.