De 14 mest interessante søvnstudier i 2014

De 14 mest interessante søvnstudier i 2014
De 14 mest interessante søvnstudier i 2014
Anonim

At få en god nats søvn er hænderne nede, en af de bedste ting, du nogensinde kan gøre for dig selv - det øger dit helbred og humør, afværger vægtøgning, kæmper med aldring og forbedrer din hukommelse. Og alligevel er søvn den første, vi ofrer når arbejdet kalder, når vi bestiller det tredje (okay, fjerde), drikker til sidst, eller forsøger at udføre "bare en ting" før vi går i seng. For at finde ud af de mange måder, hvormed vi sover påvirker dit liv - både med hensyn til at få nok søvn og mangel på det - her er et kig på de mest interessante og vigtige søvnstudier i 2014. Vi håber det vil inspirere dig til at få en god nats søvn en prioritet i 2015.

 1. Boost til dit stofskifte ved at holde din soveværelse temperatur omkring 66 grader hver nat.
 2. At have en konsekvent sengetid og vågne tid kan føre til lavere kropsfedt.
 3. Den # 1 aktivitet vi opgiver søvn for? Arbejde. Hvor deprimerende er det?
 4. Hvis du ikke kan stoppe bolig på negative tanker, få mere søvn. At komme i seng sent og ikke sove nok øger negativt tænkning.
 5. Alkohol suger rent faktisk som et sovehjælp, fordi det som et diuretikum øger dit behov for at gå på toilettet og får dig til at vågne op om morgenen. Tal om en tabt-tab.
 6. Dit kæledyrs snorking, hvirvlende og vandrende røber med din hvile.
 7. At sove mindre end en tomme bortset fra din partner kan bare gøre dig lykkeligere i dit forhold.
 8. Glad kone, synkroniseret liv: Par er mere tilbøjelige til at falde i søvn og vågne op omkring samme tid, når konen er glad i ægteskabet.
 9. Par kommer ind i hyppigere og alvorlige kampe, når de ikke får en god nats søvn. Løsningen? Nogle partnere holder roen ved at sove i separate lokaler, når man er syg eller skal stå op for tidligt.
 10. Nyligt single og frygten at sove alene? Pas på: Du får en bedre nats søvn, end hvis du delte dig seng.
 11. Hvis du nogensinde har haft en ekstremt vanskelig tid at vågne op, efterfulgt af fuldstændig forvirring, har du muligvis oplevet en ægte og mærkelig søvnforstyrrelse, der kaldes søvndunkhed.
 12. At blive behandlet for obstruktiv søvnapnø hjælper dig ikke kun med at få en bedre nats søvn, men kan også forbedre din hukommelse betydeligt.
 13. Der er en grund til, at du skal "sove på det": Napping forbedrer dine problemløsningskompetencer.
 14. Søvnmodtagelse beskadiger celler, især i lungerne, leveren og tyndtarmen. Den gode nyhed? Recovery søvn helbreder skaden.

Læs mere fra vores 2014 Roundup: De 10 mest populære træningstider i 2014 Den værste glutenforseelse i 2014 25 Sundhedsstudier fra 2014, som kvinder skal vide

Populært emne.