Pot er den nye kale, ingen opfølgende spørgsmål venligst

Pot er den nye kale, ingen opfølgende spørgsmål venligst
Pot er den nye kale, ingen opfølgende spørgsmål venligst
Anonim

2015 er allerede meget pænt formet. Da vi afslutter dette affald år med bedste lister og roundups, New York Times tog et kig rundt og spurgte det ægte spørgsmål: Hvem bragte potekagerne? Colorado har udstedt mere end 160 spiselige marihuana licenser, den Times rapporter og fancy cannabisbageri kommer til Washington, hvor potten også er lovlig. "Food-forward lande som Danmark" er begyndt at infusere marihuana ind i deres chillest gourmanders paletter. Danmark! Takket være disse klogke kokke er marihuana på kale sporet mod at blive haute cuisine. Nå, næsten:

"To problemer står imidlertid i vejen: For det første er det svært at kontrollere, hvor højt folk får, når de spiser marihuana. Og for det andet smager det virkelig ikke godt. "

Men vil disse nøgne fakta stoppe vores vanvittige videnskabelige kokke fra at få 5-stjernede diners for høje på ulækkert, pot-laced bruschetta? Nogen kalder den fyr, der lavede cronut. "Weed er temmelig svagt, men det er ikke en usædvanlig lækre vildtype smag," Michel Nischan, en kok fra Connecticut, fortalte Times. "Fra min meget begrænsede oplevelse med edibles er smagen temmelig forfærdelig," siger Grant Achatz, en ekspert i eksperimentel madlavning, chimed in. Det handler om forholdet, siger kokbogforfatter Michael Ruhlman, der planlægger at frigive en cannabis-kokbog så snart som han regner med den vanskelige blanding af pot-to-food. Hans opskrifter vil omfatte marihuana-infused black pepper kiks, butternut squash suppe og pølse marinara. Maj 2015 velsigne os alle sammen med pot-laced sort peberkiks.

Relaterede artikler: Spørg en forsker: Har marihuana årsag hukommelsestab? Er kvinder det nye ansigt af marihuana brug? Frankrig modsætter sig "E-Joints"

Populært emne.