Kold og influenza Prep: 7 essentielle elementer til at lette smerten

Kold og influenza Prep: 7 essentielle elementer til at lette smerten
Kold og influenza Prep: 7 essentielle elementer til at lette smerten
Anonim

Alt går fint, når du pludselig føler dig chill. En time senere begynder en hovedpine at kaste bag øjet. Så føles halsen som sandpapir. Du gør den rigtige ting og går i seng tidligt … kun for at vågne op med et ansigt, der føles udstoppet som en pinata, og at nogen har vildt på dig hele natten med en pind. Alt gør ondt. Tillykke, du har en virkelig dårlig forkølelse eller theflu. Influenzaen er forfærdelig, men selv en dårlig forkølelse kan sætte dig tilbage et par dage. Flu skud kan muligvis ikke fungere så godt i år, så der er en tydelig mulighed, at du kan blive syg før vinteren er overstået. Hvis du har undgået sygdom hidtil, er vi misundelig. Men det kunne ikke skade at fylde nogle vigtige forsyninger til, når en dæmonfejl rammer. Når du virkelig er virkelig bedridden, vil en tur til apoteket være uden for spørgsmålet. Her er hvordan man lager op med medicinskisten til den store begivenhed:

  1. Aquaphor eller Vaseline: For meget næseblæsning vil irritere din næse og overlæbe, så de bliver rå og afskårne. Ikke engang Puffs Plus med Lotion kan lugne en lyse rød næse. En lille smule goo forhindrer revner og flak. (Bare sørg for at bruge rene fingre / Q-tips hver brug.)
  2. Varmepude eller varme pletter: Den værste del af influenza kan være, når dele af din krop er i smerte. En varmepude er god til achy ryg og skulder muskler - eller for at hjælpe med kuldegysninger.
  3. Ispose: Hold en i køleskabet for at berolige hovedet og sinus smerter. En friløs øjenmaske beroliger også vandige, overrrubbed øjne.
  4. Eucalyptusolie: Denne essentielle olie vil rydde dine bihuler og hjælpe en hackende hoste. Tilføj dampen, og du vil faktisk begynde at føle sig menneskelig. Kast en af disse tabletter på din brusebad gulv for hurtig relief.
  5. Tricks til at drikke flere væsker: Får ikke dehydreret! Du skal drikke væsker, når du er syg. Klem en citron, tilsæt noget agurk eller endda et par dråber Crystal Light til dit vand for at hjælpe dig med at holde dig nydt hele dagen.
  6. Te: Gør som en Brit og berolig dig med en varm kop te. Himmelske krydderier Tranebær Apple Zinger Tea en dejlig beroligende te til folk der ikke rigtig kan lide te. Det smager også godt med honning, hvilket i øvrigt vil være godt på din ridsende hals.
  7. Ekstra toiletpapir: Forkæl dig selv med et par ruller af den blødeste form for næseblæsning og / eller mavesygdomme. Du fortjener den tre-lags blødhed!

LÆS MERE: Flu Vaccine Myter LÆS MERE: Hvordan virker influenza vaccinen?

Populært emne.