Din Starter Guide til helbredende krystaller

Din Starter Guide til helbredende krystaller
Din Starter Guide til helbredende krystaller
Anonim

Der kommer en tid i alle unge popkultur- og teologisk nysgerrige kvindes liv, når hun undrer sig over, om krystal fiend-celebs som Spencer Pratt og Miranda Kerr måske ved noget, vi ikke gør. Alle, der købte et Kabbalah-armbånd, hæver din hånd - du må ikke grine. Her er vores begynder guide til dem, der er interesseret i åndelig helbredelse, følelsesmæssig selvopdagelse, og åbner de samme chakraer som David Beckham. I crystalgems.co.uk's ord: "Faktisk kan jeg ikke tænke på noget, som krystaller ikke kan hjælpe med." Damn. Lad os klare det:

Hvad skal man købe

Image
Image

For sindet: Klar kvarts

Klar kvarts er en fælles krystal med en særlig stærk vibration, som kan hjælpe dig med at komme i kontakt med dit guddommelige sind. Bær klare kvarts, hvis du har brug for at rydde sindet, forbinde til en højere kraft eller udvikle klarsynthed.

Image
Image

For hjertet:Rose Quartz

Miranda Kerrs valgkrystal, rosenkvarts er kendt som "kærestestenen". Det er rygter om at åbne dit hjertechakra, som vil lade dig åbne for kærlighed af alle slags. Du kan ikke finde din sjælefamilie med det samme, men du vil være mere åben for platonisk kærlighed, venskab og selvkærlighed. Plus, det er pink.

Image
Image

Til: Grøn Aventurine

Grøn Aventurin er en manifestationssten. Så naturligvis kan du bruge det til at manifestere disse penge. Og det er grønt (bemærk et tema her?). Ifølge Crystal Meanings kan det også bruges til at rydde migræne. Hvis du har tendens til at bruge dine penge på happy hour drinks, er Green Aventurine krystal for dig.

Sådan renser du dine krystaller

Før dine krystaller kan rense din aura, krystallerne dem selv skal ryddes. Du ved hvordan bar såpe er teknisk dækket af bakterier, og du skal skylle det før du bruger det? Det er sådan, medmindre du holder en klippe mod månen.

Ifølge Krista Mitchell fra Rock Whisper NYC har nye krystaller taget på omgivende energier. Du "rydder" eller genoplader dem på få måder for at komme op i din krystals energi. Placer dine krystaller i organisk, ikke-kogt, brun ris eller i jord (kan endda være en potteplante) til "ca. en time til natten." Du kan også rydde krystaller med lydvibrationer ved hjælp af en tuning gaffel eller tibetansk sangskål.

Andre clearingmetoder, hvis du vælger det: salvie, vand, ryste og blæse, solen og månen (men ikke for længe).

Hvad skal man gøre med dine krystaller

Have på:Du kan bære din helbredende krystal på et smykke for maksimalt energipotentiale hele dagen. Ifølge Mitchell er det ikke nyttigt at holde dine krystaller i et skab, en taske eller i en skuffe. du skal være i tæt kontakt med deres energi.

Meditere:Under meditation, drej en krystal over, hvilken af dine syv chakraer der giver dig problemer.

Pynt:Du kan dekorere dit hjem med din krystal, som Spencer Pratt og Heidi Montag.

Bare slap af:Din krystal arbejder for dig ifølge den esoteriske metafisiske åndelige database: "Selvom alt du gør med din krystal, er det tæt på dig, vil du begynde at lægge mærke til subtile ændringer i dig selv. Krystaller forstærker og balancerer selv den mest subtile mental energi. Bare at have krystaller i dit miljø kan forbedre kvaliteten af dit liv."

Hvad skal man mærke

Mitchell opfordrer første gang brugere til at være opmærksomme på enhver fornemmelse, følelser, billeder, minder eller tanker, der kan komme op, når du holder eller bærer en krystal. Hun forklarede:

"Nogle krystaller kan være subtile og andre kan være overvældende. Stol på, at det er energi, der påvirker dig uanset, og holde øje med, hvordan du følte i en bestemt situation, i slutningen af dagen, eller noget skift i humør, adfærd, valg, følelser, udsigter mens du arbejder med krystaller. Da deres energi kan påvirke dig fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og / eller åndeligt, kører det gamuten i forhold til hvad du måske oplever."

LÆS MERE: Jeg brugte en kærlig potion i en måned (og alt jeg fik var et vagina-lys)

Populært emne.