Ryan Phillippe åbner op om hans livslange kamp med depression

Ryan Phillippe åbner op om hans livslange kamp med depression
Ryan Phillippe åbner op om hans livslange kamp med depression
Anonim

De fleste af os kender Ryan Phillippe som "Wrecked Intentions" heartthrob, der slyngede Reese Witherspoon (i otte år), selvom det aldrig synes at være rigtigt at matche hendes fedtede, udadvendte persona. Da han satte sig til premieren for sit nye show "Secrets and Lies," satte Phillippe sig med Elle og endte med at dele nogle overraskende ærlige ord om hans kamp med depression. Han beskriver sig selv som "stille tortureret til tider." Måske lidt melodramatisk, men hvem kan ikke forholde sig? Jeg synes også, at det er meget vigtigt, at en mandlig skuespiller åbner op for at have depression og giver, hvor meget flere stigmatiske mænd står overfor, når de ærligt taler om deres følelser.

Her er Ryan taler om depression:

"Depression har været en stor hindring for mig lige siden jeg var barn. Når du bliver ældre tror jeg det reducerer nogle, men jeg er bare indisk slags trist person. Jeg er empatisk, og jeg tager på andres følelser og omsætter mig i andres stilling …. Det er bare nogle mennesker har denne overvældende slags tristhed, eller de er så analytiske, at de kan tage det sjove ud af ting, fordi de tænker for meget. Jeg er taknemmelig på nogle måder at have et niveau af følsomhed, men det kan også blive en byrde til tider, ved du det? Men hvis det var et valg mellem at være sådan eller helt uvidende, ville jeg helst lide at lide gennem tristheden end at være en fuldkommen moron uden følelser. "

Selvfølgelig betyder empati at han føler kampene hos dem omkring ham. Han er alvorlig over sin tro på kvinder:

"Jeg er meget feministisk, mand. Jeg blev rejst af fire kvinder, min far arbejdede 4 P.M. til midnatskifte, så jeg blev stort set rejst af fire kvinder. Jeg er så pro, pro kvinde. Der var nogle, der grinede for Patricia Arquettes erklæring på Oscarerne, men i Californien gør kvinder kvinder 83 cent på dollaren sammenlignet med mandens fulde dollar. Jeg mener med tiden, og over organer, der tilføjer! Det er ikke lige! "

En følsom feministisk fyr, der er så let på øjnene?::: fans selv:::

LÆS MERE: Hvordan Depression og angst påvirker din libido

LÆS MERE: De fleste mennesker, der lider under depression, får ikke hjælp

Populært emne.