Beat Cold og Flu Season

Beat Cold og Flu Season
Beat Cold og Flu Season
Anonim

Vi taler om sundhed og skønhed som en indre helhed og balance, der giver modstandsdygtighed over for det ydre pres i dit miljø. Det betyder blandt andet, at du kan blive udsat for visse smittefarlige stoffer og ikke nødvendigvis blive syge. Hvis du går om dit daglige liv, kommer du i kontakt med bakterier. Det kan ikke undgås, uanset hvor svært du forsøger. QUIZ: Hvor sund har du det? Sørg for at du skal vaske dine hænder og hoste i din ærme, men hvad er nogle måder at kæmpe for immunitet i løbet af denne tid, hvor infektioner af enhver art ser ud til at bakke deres grimme hoved? Her er fem tips til at komme ind i kolde og influenza sæson for at holde din krop elastisk i løbet af denne tid:

  • Optimer vitamin D niveauer. Dette hormon (det er faktisk ikke et vitamin) har receptionssteder i alle områder af kroppen, herunder immunsystemet og luftveje. Undersøgelser har forbundet vitamin D som nødvendigt til produktion af antimikrobielle proteiner fra immunceller som reaktion på infektion. Lavt indhold af D-vitamin i blodet er forbundet med øget forekomst af øvre luftvejsinfektion. Voksne bør holde optimale niveauer ved at tage mindst 2000 IE dagligt. Få dine niveauer kontrolleret, hvis du tror du er lav.
  • Lær om immunforstærkende tonikum. Jeg kan lide medicinske svampe som shiitake, maitake, reishi og cordyceps. Du kan tage ekstrakter af disse i væske eller kapselform. Min anden favorit er en kinesisk rod kaldet astragalus, der bruges til at forebygge sygdom og styrke immuniteten, når du bliver syg. Du kan købe roden og gøre den til en te eller suppe; Ellers køb ekstrakter i væske eller kapselform og tag som angivet.

MERE: Guide til alternativ medicin

  • Kæmp virus med ældrebærekstrakt. Frugten af ældrebærbusken (Sambucus nigra) har en lang historie at blive brugt til forkølelse og influenza. Det er blevet støttet videnskabeligt med studier fra Israel, der viser, at det at tage et flydende ekstrakt af ældrebær reducerede varigheden af influenzalignende symptomer i forhold til placebo i en periode på en uges tid. Dens antivirale egenskaber synes at komme fra flavonoiderne, der giver elderbær sin lilla farve.
  • Træk vejret dybt. Gør dette korrekt ved at bruge musklerne i din mave og dem mellem dine ribben (intercostals) for at presse mere luft ud af dine lunger, mens du trækker vejret ud. Ved at flytte mere luft ud, bringer du mere luft. Lad din åndedræt være mere fuld, dybere og mere jævn hjælper dig med at optimere immuniteten og få adgang til spontan heling i kroppen.
  • Lev godt. Dette har at gøre med ordentlige livsstilsforanstaltninger, som vi ved, at vi skal gøre, men nogle gange finder det svært at klare. Lav en samordnet indsats for at få ordentlig hvile, spise og drikke godt, flyt din krop og styr stress. Jeg anbefaler at prøve at komme mellem mindst syv til ni timers søvn per nat. Du ved, hvor meget din krop har brug for baseret på, hvor fornyet du føler, når du vågner om morgenen. Spis en anti-inflammatorisk kost fyldt med frugter og grøntsager i en række farver. Prøv at få motion hver dag, selvom det er bare tredive minutters gang, og lær hvordan du ånder godt (se ovenfor).

KOLONNE: Vask dine hænder og dine grøntsager

Populært emne.