Gode Nyheder til Stoners: Ben & Jerry Godkendelse af Marijuana-Infused Ice Cream

Gode Nyheder til Stoners: Ben & Jerry Godkendelse af Marijuana-Infused Ice Cream
Gode Nyheder til Stoners: Ben & Jerry Godkendelse af Marijuana-Infused Ice Cream
Anonim

Grundlæggerne af Ben & Jerrys fortalte for nylig HuffPost Live (mens du spiser is på set, natch), at pot-flavored is ikke noget, de nogensinde ville udelukke. Medstifter Ben Cohen tilføjede "giver mening for mig, kombiner dine fornøjelser!"

Den anden medstifter Jerry Greenfield var lidt mere foreløbig om beslutningen. Alligevel sagde Greenfield, at han "mener, at legalisering af marihuana er en vidunderlig ting" og at "hvis det var min beslutning [at skabe cannabis-flavored ice cream], ville vi allerede gøre det, men heldigvis har vi klogere hoveder i virksomheden disse ting ud."

Ben & Jerry er kendt for deres omfattende udvalg af smag. Already har nogle tilsyneladende marihuana-tema smagsoplevelser på deres roster som tilfredsstille min skål, Half Baked og endda Dave Matthews Band Magic Brownies Encore Edition, er det kun logisk, at marihuana flavored ice cream ville være deres næste skridt.

Ifølge regeringens data har 23 stater og District of Columbia love, der legaliserer marihuana til enten rekreative eller medicinske formål. Fire stater (Alaska, Washington, Colorado og Oregon) har endog officielt legaliseret marijuana udelukkende til fritidsbrug. Med legaliseringen af rekreative marihuana, der hurtigt spredes over hele landet, er det en smart virksomhed at starte catering til denne befolkning (og deres munchies). Cannabis-infuseret is ville være det skridt i den rigtige retning for at øge salget.

Siden en medicinsk marihuana dispensar i Californien kaldet Crème De Canna, serverer nu marijuanais, der indeholder omkring en ottende cannabis til alle med et marijuana-kort, bør Ben & Jerry begynde at overveje mulighederne inden for dette marked. I betragtning af deres åbent accepterende holdning til ukrudt tænker jeg på, at dette sker snarere end senere. Stoners glæder sig!

LÆS MERE: Spørg en forsker: Hvorfor gør Weed mig paranoid?

Populært emne.