Penile frakturer 101

Penile frakturer 101
Penile frakturer 101
Anonim

Der er ingen knogle i penis, men peniser kan bryde. Ja, du læser det korrekt: pEnises kan bryde. Selvom en willy ikke vil bryde på samme måde som en lårben eller et håndled, kan de blive brudt mens en mand har erektion. Skaden, hvis den ikke tages i brug straks, kan være omfattende.

Penilefraktureringen kan ske, når en af de to corpus cavernosum-cylindre i penisakslen, som er omgivet af muskler - bøjes, mens penis er oprejst, dvs. opmuntret med blod. Bøjningen, som skal være temmelig kraftig, kan bryde foring og bindevæv (tunica albuginea) omkring disse corpus cavernosum cylindre, og resultatet er en meget smertefuld brudt penis.

Den gode nyhed er, at brudte peniser ikke er alle så almond Ak, de sker stadig mere end nogen penis-wielding person og den partner, der elsker dem, vil gerne have. Men penisbrud kan også forebygges: I grund og grund undgå at lægge peniser i usikre situationer så meget som muligt.

Her er hvad du behøver at vide for at holde din egen penis (eller en tilhørende en person, du elsker) ude af skade!

Vær sikker under disse tre årsager til penile fraktur:

1. Cowgirl stilling under sex. For nylig journal Fremskridt i urologi fandt ud af, at ca. 50% af penile frakturer kan henføres direkte til cowgirl positionen (kvinde øverst) under sex. Faktisk har forskere konkluderet, at dette er den farligste kønsposition derude! Ifølge undersøgelsen kan årsagen til, at en kvinde er på toppen, gøre sådan skade være en blanding af både vægten af hendes krop, der kommer ned på den oprejste penis og hvordan hun lander på den:

"Vores hypotese er, at når en kvinde er på toppen, kontrollerer hun sædvanligvis bevægelsen med hele sin kropsvægt landing på den oprejste penis og ikke at kunne afbryde det, når penis lider en forkert vej gennemtrækning, fordi skaden normalt er mindre hos kvinder uden smerte, men større i penis. "

Den samme undersøgelse viste også, at de kønspositioner, der er forbundet med at frembringe penile brud, er doggy-stil på 29% og missionær (mand på toppen) på 21%.

Los Angeles Times bemærker, at yngre mænd er mest udsatte for penile brud generelt som følge af "fastheden af deres erektioner og atleticisme af deres aktiviteter."

2. Onani. Undskyld at freak dig ud, dudes, men undgå cowgirl-stil vil ikke sætte dig i det klare: Du kan også bryde din penis fra at rykke af. Ja, kraftig, overdreven og aggressiv modning (er der nogen anden måde?) Kan også resultere i penile brud. Mens onanering er en sund del af menneskelig seksualitet og endda hjælpemidler i at have et sundt sexliv med din partner, er virkeligheden at gøre det for meget og for hårdt kan ende i ikke blot en penisbrud, men penisproblemer i huden, også. Eeek.

3. Taqaandan. Selv om praksis for Taqaandan ikke er så almindelig i Vesten som i Mellemøsten, er det stadig udbredt nok, at det er værd at nævne. Som den LA Times rapporter, Taqaandan kommer fra det kurdiske ord, der betyder "at klikke." Øvelsen popper på hovedet af en oprejst penis på samme måde som man ville knække deres knogler. Selv om der ikke synes at være nogen seksuel fordel af øvelsen, synes det tilsyneladende at give den lignende lindring, der kommer med knækspredning. I lande som Iran er det blevet noget af et sundhedsproblem, fordi det resulterer i penile brud så ofte. Så det gør det ikke.

LÆS MERE: Sådan laver du sex længere

Tegn på Penile Fraktur (Selv om vi er ret sikre, det vil være tydeligt)

1. Den skræmmende "cracking" lyd. Den mest skræmmende del af bruddet på penis er den "hørbare krakningslyd", siger Mayo Clinic. Nogle gange henvises det til en popping lyd også. Uanset hvad det er en høj nok støj, at hvis du er alene, så vil du helt sikkert høre det, og hvis du er samleje med din partner, så vil du begge høre det - og du vil nok nok både få det eff out.

2. Hævelse og misfarvning. Efter den gode ol '"POP!" Glider penis ind i slaphed og bliver blåt og lilla næsten øjeblikkeligt, da blodet som normalt findes i corpus cavernosum undslipper (fordi du har snappet den cylinder) og rushes til overfladen. På dette tidspunkt kan penis også blive hævet.

3. Blod i urinen. Det lyder virkelig skræmmende, men når du tror det trhough, er det ret logisk: Hvis den brudte penis også har beskadiget urethrathen, er den døde giveaway for det blod i urinen. Blod på åbningen af penis kan også være synlig. Overalt fra 10 til 30% af penile frakturer vil omfatte urinrørskader. (Vi skal fortsætte og rådgive, at enhver gang du ser blod i urinen, mand eller kvinde, skal du straks se en læge.)

4. Smerter. Smerten ved en brudt penis involveret er blevet kaldt "alvorlig" og "traumatisk." For at starte, er der ingen at fortælle, hvor længe det vil vare. Et ord: Ouch.

Men på trods af denne smerte og alle de andre tegn på, at noget er meget galt med deres penis, skal nogle mænd, der er for flov over tilstanden, ikke søge den øjeblikkelige lægehjælp, de skal.Guys, det er ikke på tide at skamme sig! I nogle tilfælde har mænd ventet en kæmpe seks timer lider før de endelig gik til læge.

LÆS MERE: Hvorfor penisbilleder ikke er smukke

Behandling for Penile Fraktur:

1. Konservativ behandling. Afhængigt af omfanget af den beskadigede skade kan en læge vælge, hvad der kaldes "konservativ behandling", som omfatter kold kompresser, såvel som antiinflammatoriske lægemidler og andre meds, der vil hjælpe til reperfusion, AKA genopretter blodgennemstrømningen til et væv eller organ

Mulige komplikationer omfatter permanent krumning af penis, abscesser samt Peyronies sygdom, hvor arvæv er dannet "på en uorganiseret måde", hvilket bidrager til penile deformitet og dysfunktioner med erektioner, herunder livslang erektil smerte.

2. Kirurgisk reparation. Kirurgisk reparation, derimod, kommer virkelig ind der, bogstaveligt talt, og retter alt lige op. Selvom det er invasivt, korrigerer det det beskadigede corpus cavernosum og tunica albuginea og reparerer enhver skade, der blev foretaget i urinrøret.

I sidste ende, hvis nogen form for smerte er oplevet under samleje eller onani, er det bedst, hvis du og din partner tager en pause før noget, godt, pauser. En penile brud er ikke verdens ende, men det vil helt sikkert sætte manden ude af kommission for lidt og sætte dit sexliv i venteposition. Ingen ønsker det. Så spil sikkert og bliv ude af nødrummet.

LÆS MERE: 5 Sexpositioner, som praktisk talt garanterer en orgasme

Populært emne.