Fem Stædige Hudproblemer og Sådan Fixes Dem

Fem Stædige Hudproblemer og Sådan Fixes Dem
Fem Stædige Hudproblemer og Sådan Fixes Dem
Anonim

Vi har alle det ene hudproblem, der altid har været en rigtig bugger-og chancerne er, at du har brugt mange penge på at forsøge at løse det med produkter og metoder, der ikke lever op til løfter. Hemmeligheden ligger i at bruge de bedste ingredienser og behandle huden indefra, siger YouBeauty Dermatology Expert Jeanine B. Downie, MD "Konsekvent at anvende målrettede produkter dagligt giver dig de bedste resultater - det er de små ting, du gør hver dag, der virkelig tilføjer up ", siger Dr. Downie, der foreslår at oprette morgen og nat hudritualer, som du ser frem til. Parring mindst 20 minutters daglig motion med en sund kost rig på antioxidanter vil også hjælpe dine aktuelle produkter til at fungere bedre, da du brænder huden indefra, siger eksperten. Og tackle de vedvarende problemer med disse løsninger.

Image
Image

Tab af fasthedDet kan virke som om en kirurgisk nip og tuck er den eneste mulighed for sagging hud, men især en ingrediens har set en videnskabeligt bevist virkning på slapphed. "DMAE findes naturligt i vores organer såvel som i fisk som laks", siger Linda Miles, DOM, medstifter af Derma E. "Forskning har vist, at DMAE kan øge hudstyrken og fastheden, plus det demonstrerer antioxidant og anti- inflammatoriske egenskaber, der hjælper med at bekæmpe aldring. "Prøv derma e® Firmende DMAE Moisturizer-denne formel er klinisk bevist at forbedre hudens fasthed, elasticitet og hydrering betydeligt, på lige fod med en populær fugtighedscreme tre gange sin pris. Store porerMens porestørrelse skyldes genetik og kan ikke ændres, kan udseendet af porer minimeres. Nøglen er let eksfoliering med produkter indeholdende salicylsyre, som holder porerne fri for gunk og døde hudceller, der kan forstørre opfattet størrelse. En anden mirakelarbejder er vitamin A - hvad enten det er recept eller over-the-counter-for at stimulere ny kollagenproduktion i huden, så porerne ikke sager og ser større ud. Inddragelse af en primer til at fylde porer før sminke ansøgning vil også give dig en glattere og mere jævn hudoverflade.

Image
Image

Under-øjencirklerUanset om der er mangel på søvn eller genetik bag dine mørke poser, er det en ting sikkert: De får dig til at se træt ud. "Mørke cirkler kan være resultatet af blodstagnation under dine øjne", forklarer Miles. "Skær ind på området med milde urter, der forbedrer blodgennemstrømningen, såsom Pycnogenol®, Horse Chestnut og Yarrow for at hjælpe med at flytte denne stagnation ud. Hudlysende ingredienser som Madonna Lily Plant Stamceller, Bearberry, Vitamin B3 og Licorice kan også medvirke til synligt at reducere udseendet af mørke cirkler. "Prøv derma e® Jævnt strålende® Dark Circle Eye Creme. Denne formel kombinerer alle de ovennævnte naturlige aktiver, og flere øjne vises lysere, velopholdte og strålende. melasmaMarkeret af brune og grå patches på områder af hud udsat for sol, melasma kan opdrættes overalt fra panden til kinderne og endda overlæben. Da UV-stråler forårsager tilstanden - som også kan komme til overfladen under og efter graviditeten - er det vigtigt, at du omhyggeligt bruger en daglig solcreme til både forebyggelse og behandling. Mål derefter de specifikke punkter til forbedring. "Normalt bruger jeg skræl, der indeholder glykolsyre og cremer med 4 procent hydroquinon til behandling af melasma," siger Downie. Fin læbe linjerDa læber ikke producerer olie som resten af dit ansigt, er dette område særligt tilbøjeligt til tørhed, som kan forværre linjens udseende. Brug en naturlig voks læbepomade til at gøre læberne plys med hydrering, og undgå ingrediensfenolen, som kan forårsage en konstant cyklus af irritation og tørhed ved nedbrydende hud. Exfoliate læber dagligt med en tør tandbørste eller naturlig sukkerskrubbe for at holde overfladen følelse og se jævnere og beskytt altid med en SPF om dagen for at forhindre fine linjer i forværring under solens hårde stråler, anbefaler Downie. Hvis læbestrækninger strækker sig ud over ydersiden, kan det være tegn på dehydrering. Brug en fugtighedscreme, der er rig på hyaluronsyre, såsom derma e® Hydrating Night Creme.

Populært emne.