Crisis Graviditet Center Arbejder sagde en kvindes lUD var "hendes baby"

Crisis Graviditet Center Arbejder sagde en kvindes lUD var "hendes baby"
Crisis Graviditet Center Arbejder sagde en kvindes lUD var "hendes baby"
Anonim

Crisis graviditetscentre, kaldet "falske klinikker" ved planlagt forældremyndighed, vil narre, bedrage, og ligeglad med at lyve, hvis det er det, det kræver, at en kvinde beslutter imod en abort. Jesebel rapporterer, at NARAL Pro-Choice California har foretaget en undersøgelse baseret på undercover personlige besøg i Californien klinikker. Efter 49 besøg konkluderer de, at CPC'ens motto er "Du skal have en baby, ingen ting." Damn, det er nogle dårlige råd.

I de fleste tilfælde er CPC-arbejdere ikke læger. Undersøgernes anekdotiske konti omfatter løgne designet eksplicit til at skræmme sårbare patienter, såsom "I 91 procent af de besøgte centre indeholdt dette script en fortælling til vores efterforsker, at abort er forbundet med en øget risiko for brystkræft, infertilitet, abort og / eller den sammensatte post-abort depression, der resulterer i selvmord.”

Mest chokerende var en undercover NARAL medarbejder, som fik at vide, at hun var "hendes baby". Kom igen?

"Hver CPC insisterede stærkt på, at vores efterforsker har en ultralyd. I et tilfælde, da hun blev enige om en ultralyd, pegede CPC-arbejderen på hendes lUD og fortalte hende, at det var "hendes baby". "

Undersøgelsen viste også, at efter 63% af de besøgte centre blev efterforskeren givet misinformation om prævention og plan B, morgen efter pille. NARAL siger: "For organisationer, der hævder at tilbyde graviditetsrådgivning, ved de overraskende lidt om graviditet, abort og prævention. Brug af prævention er forsætligt forvirret med abort ved CPC'er. "Der lægges vægt på, fordi abort aldrig bør forveksles med prævention. Planned Parenthood har flere oplysninger om, hvordan man undgår CPC'er.

Populært emne.