Spis at slå ferie stress

Spis at slå ferie stress
Spis at slå ferie stress
Anonim

Så godt som helligdage er, kan de også være en tid med høj stress for os. Mange af os vender os til mad for at lindre følelsen af stress, men de fødevarer, vi ofte vælger, kan faktisk få os til at føle sig værre. Enkelte stivelser og sukkerarter såsom kager og kage (som synes at være overalt, vi vender denne tid på året!) få os til at føle os bedre i et par minutter, men så skal vi klare det uundgåelige nedbrud … Mens det er okay at få fat i en snack, når du føler dig stresset, men hvorfor ikke have en der hjælper dig med stress? Her er nedgangen på, hvilke fødevarer der kan holde dig rolig og indsamlet denne feriesæson.

  • C-vitamin: Forskning viser, at at få masser af C-vitamin kan hjælpe med at stoppe udskillelsen af stresshormoner fra hjernen. Jeg ved, du tænker: "Må gribe en appelsin!" Men i virkeligheden skal du prøve at snacke på en rød eller gul paprika i stedet. De har 3-4 gange vitamin C af en appelsin! Andre gode kilder omfatter jordbær og papaya. MERE FRA SELV: Få Flat Abs med Jennifer Aniston's Yoga Moves
  • Varm te: Bare handlen med at drikke en varm drik kan hjælpe os med at bremse. Prøv vanilje- eller pebermyntsmaket te. Undersøgelser viser, at disse dufte kan hjælpe dig med at føle dig mindre engstelig, mere opmærksom og øge koncentrationen. Plus, de er kaloriefrie! MERE FRA SELV: Tilmeld dig tidligt til Jump Start Diet med en træning fra Jillian Michaels
  • Komplekse Carbs: Vi kræver ofte carbs, når vi er stressede, og der er en grund til det. Når vi spiser carbs, udløser det frigivelsen af serotonin, et følsomt hormon, fra hjernen, som hjælper os til at føle sig rolige. For at føle sig godt hele tiden og undgå et sukkerkrasj, skal du vælge fuldkornskulder som havregryn, fuldkornsbrød, fuld hvedepasta og bønner.
  • Plus, have det sjovt !: At forsøge at nyde feriefester samtidig med at de bliver sunde kan være en stor kilde til stress i ferien. Undgå ekstra angst med denne regel: Gem ikke alle dine kalorier og kom til festen. Dette kan få dig til at overvælde. I stedet spise lette, afbalancerede måltider hele dagen og bring en smart snack til festen.

Fik kommentarer eller anmodninger? Tweet mig @sarahjaneRD eller @SELFmagazine eller find mig på SELFs Facebook-side! MERE FRA SELV: Hvilket er sundere: Soy eller Regular Milk? For daglig ernæringstips, følg SELF på Facebook og Twitter. Få det godt på din iPad!

Populært emne.