Overraskelse! Marijuana er stærkere nu

Overraskelse! Marijuana er stærkere nu
Overraskelse! Marijuana er stærkere nu
Anonim

Da dine forældre vil være alt for glade for at fortælle dig, er dagens marijuana meget stærkere end hvad den sidste generation røg. CBS News rapporterer, at lab tests viser styrken af marihuana i Colorado, hvor er rekreativ brug af potten lovlig, er steget med en faktor på tre i fortiden generation.

Et firma kaldet Charas Scientific blev ansat for at teste potenspotten, der for øjeblikket er solgt der. Som Andy LaFrate, Ph.D., laboratoriestifter og forskningschef, forklaret i en video udgivet af American Chemical Society, "Vi har set en stor stigning i marihuana-styrke sammenlignet med hvor det var for 20 eller 30 år siden. … Jeg vil sige, at den gennemsnitlige styrke af marihuana sandsynligvis er steget med en faktor på mindst tre. Vi kigger på gennemsnitspotentialer lige nu omkring 20% THC."

For at sætte disse informationer i kontekst: NBC News minder os om, at vores forældre sandsynligvis ryger ukrudtsreferencer med THC procent på kun 10%. Men i de seneste tests nåede nogle stammer af Colorado-potten op til 30% THC.

Hvad betyder højere niveauer (ingen ordspil beregnet) af THC, bortset fra en større tilbøjelighed til sen-nat Ben & Jerrys kørsler? Det kan resultere i en større chance for en bivirkning, såsom paranoia, eller endda en større chance for at øge afhængigheden af marihuana.

En mere foruroligende kendsgerning at vide: Den testede potte var også "snavsere" end forskere forventede. Som Smithsonian.com bemærker, "det er ofte forurenet med svampe, pesticider og tungmetaller." LaFrate skyldte en "hippy slags mentalitet", som han sagde det, for at antage, at alle marihuana vokser sikkert og naturligt.

I øjeblikket kræver Colorado ikke, at marihuana, der sælges, testes for forurenende stoffer (Washington State kræver testning for gærstøbe, E. coli og salmonella blandt andet.) LaFrate indrømmede imidlertid: "" Som os selv, lever denne plante med bakterier, der er afgørende for dens overlevelse. Med hensyn til mikrobiel kontaminering er det lidt svært at sige, hvad der er skadeligt, og hvad der ikke er. "Bare noget at huske på, næste gang du toke, Coloradoans.

Du kan se en cool video fra Charas om, hvordan marijuana er testet for styrke her:

LÆS MERE: Spørg en forsker: Har marihuana årsag hukommelsestab?

Populært emne.