Kelly Osbourne har kræftgen, planer om at fjerne æggestokke, også

Kelly Osbourne har kræftgen, planer om at fjerne æggestokke, også
Kelly Osbourne har kræftgen, planer om at fjerne æggestokke, også
Anonim

Kelly Osbourne siger, at hun også har "brystkræftgenet" og har planer om at fjerne hendes æggestokke.

Den tidligere E! mode korrespondent lavede meddelelsen om dagtimerne "The Talk" efter en diskussion af Angelina Jolie New York Times op-ed udgivet denne uge, som meddelte, at hun gennemgik forebyggende operation for at få hendes æggestokke og æggeleder fjernet.

Jolie er en bærer af BRCA1 genet, kendt som "brystkræftgenet." Som National Cancer Institute forklarer: "En kvindes risiko for at udvikle bryst- og / eller æggestokkekræft stiger stærkt, hvis hun arver en skadelig (skadelig) mutation i BRCA1 genet eller BRCA2 genet.)"

For to år siden gennemgik den Oscar-vindende skuespillerinde forebyggende dobbeltmastektomi; I denne uge deltog Jolie i denne opførsel også forebyggende kirurgi på hendes reproduktive organer i et forsøg på at sidestepe kræft, som hævdede livet for sin mor, bedstemor og tante. Jolie forklarede i sin op-ed, at hendes specifikke BRCA1-genmutation betydede, at hun havde 50% risiko for kræft i æggestokkene og 87% for brystkræft.

Kelly Osbourne's mor, Sharon Osbourne, havde også en forebyggende mastektomi i 2012, fordi hun testede positivt for BRCA1 genet. "Min mor fik os alle til at blive testet. Jeg er enig med dette 100%, "fortsætter Kelly Osbourne" The Talk ", der fortsætter:

"Jeg ved, at jeg engang med tiden skal gøre det også, for hvis jeg har børn, vil jeg være der for at bringe dem op. Jeg vil være der for at støtte dem på enhver måde, jeg kan. Det er noget, jeg bifalder Angelina for, fordi hun bringer opmærksom på dette, og folk skal nu gå ud og blive testet for det."

Sharon Osbourne overlevede også tyktarmskræft i 2002.

Populært emne.