Hvorfor forskere vil studere hundesmerter

Hvorfor forskere vil studere hundesmerter
Hvorfor forskere vil studere hundesmerter
Anonim

Det viser sig, at eje en hund kan være bedre for vores helbred, end vi indser. Udover at sænke blodtrykket og reducere stress, tror forskere, at hunde også kan øge vores immunsystem.

Forskere fra University of Arizona vil gerne undersøge, om bakterierne i vores foretrukne firbenede venner fremmer væksten af hjælpsomme mikroorganismer hos mennesker, rapporterede Huffington Post. Specifikt håber forskerne at se, om fordelene kan udvides til mindre kløe, elveblader og nysen forårsaget af allergiske reaktioner.

Doktorand og programkoordinator for undersøgelsen Kim Kelly forklarede, at der allerede er tegn på, at hvis en hund kan mindske autoimmune lidelser og allergi problemer, så tanken om, at bakterierne hos hunde (og deres spyt) kan hjælpe med at afhjælpe allergiske reaktioner, er ikke ' t nødder. Så, de mennesker, du ser, tillader deres hunde at slikke deres ansigter og endda deres mund? Ja, de kan være sundere end dig.

"Mikrober i vores tarme kan have dybtgående virkninger på vores helbred, både vores mentale sundhed og vores fysiske velvære … så er der noget i overførslen af disse mikrober mellem hunde, der rent faktisk gør os sundere?" Sagde Kelly til Arizona public radio.

Ifølge ABC News vil undersøgelsen tage blod- og hudprøver fra mennesker mellem 50 og 60 år og deres hjørnetænder i løbet af tre måneder. Tidligere undersøgelser har vist, at husholdninger med hunde generelt har en større mangfoldighed af bakterier. Selv om det faktum kan lyde lidt groft, er det faktisk godt for os: Større bakteriediversitet hjælper med at opbygge et stærkere immunsystem blandt mennesker.

Forskere hæver i øjeblikket penge til at finansiere undersøgelsen samt rekruttere frivillige til at deltage. Hvis du spørger mig, lyder det som en sjov undersøgelse - hvem vil ikke bruge mere tid med deres pooch?

Populært emne.