Instagram ønsker ikke at se din periode

Instagram ønsker ikke at se din periode
Instagram ønsker ikke at se din periode
Anonim

Instagrams strenge fællesskabsretningslinjer har længe været en kilde til strid for kvinder med det formål at ændre den offentlige opfattelse af den kvindelige krop. F.eks. Kommer komikeren Chelsea Handler jævnligt gram til at topløse billeder som en del af "Free the Nipple" -kampagnen for en kvindes ret til at få brystvorter overalt, som mænd kan. Og nu har digteren og kunstneren Rupi Kaur lagt et billede af sig selv på en seng i svedbukser farvet med en stor ol-periode plet for at "tage tabuet ud af kvinders månedstid", ifølge Metro UK.

Et billede indsendt af Rupi Kaur (@rupikaur_) onMar 24, 2015 kl. 22:02 PDT

Billedet, som også viser perioden plet på sengetøj (som ofte sker mens vi sover), blev rapporteret og fjernet fra Instagram. To gange, faktisk. Instagram genoptog derefter billedet, som nu er op til næsten 19.000 lignende. Kaur skrev:

"Tak @instagram for at give mig det præcise svar mit arbejde blev skabt til kritik. Du har slettet et billede af en kvinde, der er fuldt dækket og menstruerende, idet det angives, at det går imod fællesskabsretningslinjer, når dine retningslinjer beskriver, at det ikke er andet end acceptabelt. pigen er fuldt tøj. billedet er min. det angriber ikke en bestemt gruppe. det er heller ikke spam. og fordi det ikke bryder disse retningslinjer, vil jeg repost det igen. Jeg vil ikke undskylde for ikke at fodre ego og stolthed i det misogynistiske samfund. Tha twill har min krop i et undertøj, men det er ikke okay med en lille lækage. når dine sider er fyldt med utallige billeder / konti, hvor kvinder (så mange der er mindreårige) er objektiveret. og porniseret. og behandlet mindre end menneske. tak skal du have."

Hjælp med at holde @instagram sikkert fra perioder ðŸ '¢ â € "â €" â € "deres patriarki er lækker. Deres misogyni viser. Vi bliver ikke censureret. â € â € â € â € â € â € â € â € â € â € â € â € â € â € â € â € - du kan se det fulde fotopsæt Instagram finder misbrug og usikre på rupikaur.com

Et billede indsendt af Rupi Kaur (@rupikaur_) onMar 25, 2015 kl. 5:50 PDT

Kaur takkede sine tilhængere for at hjælpe med at få arbejdet genindført nedenfor.

❤️

Et foto indsendt af Rupi Kaur (@rupikaur_) onMar 26, 2015 at 7:54 PDT

Hvad synes du om at sende billeder af periodiske pletter på Instagram? Er det virkelig så anderledes end et billede af baby spit-up?

Q & A: Lad din vej gennem din periode med damene bag "The Crimson Wave" Podcast

Populært emne.