Avril Lavigne har Lyme Disease: "Jeg troede jeg var døende"

Avril Lavigne har Lyme Disease: "Jeg troede jeg var døende"
Avril Lavigne har Lyme Disease: "Jeg troede jeg var døende"
Anonim

Rygerne har svinget rundt om Avril Lavigne i det seneste, at hun måske er gravid eller muligvis kæmper for en narkomani, siden hun har været påfaldende savnet fra Hollywood-scenen i det seneste. Vores eneste bly var en kryptisk Twitter-besked til sine fans, hvor hun sagde, at hun var â € œhavende nogle sundhedsproblemer.â € Men i et interview med Mennesker magasin lavede Lavigne endelig op og oplyste, at hun havde lidt af et alvorligt tilfælde af Lyme-sygdom.

"Jeg følte at jeg ikke kunne trække vejret, jeg kunne ikke tale og jeg kunne ikke flytte, jeg troede jeg var ved at dø", sagde popstjernen i hendes sygdom. Hun mener en flok bit hende tilbage i foråret 2014, E! Online rapporter.

Lyme sygdom er spredt gennem hjorte ticks, der bider deres vært (menneske eller dyr) og spredt en ubehagelig bakterier, ifølge Mayo Clinic. Det annoncerer sig typisk med et udslæt eller en rød bump på stedet af tippebittet, som ofte bliver til et tyrens øjenmønster. Udslætet efterfølges af intense influenzalignende symptomer, herunder kropssmerter, hovedpine, ledsmerter og ekstrem træthed. I ekstreme symptomer kan det forårsage neurologiske problemer, som facial parese (Bells parese). Lyme sygdom kan behandles med antibiotika, men bliver mere alvorlig, jo længere det går ubehandlet.

â € žDer var bestemt gange jeg kunne ikke brusebad i en hel uge, fordi jeg næsten ikke kunne stå â € "hun delte. "Det føltes som at have hele dit liv suget ud af dig." Hendes ekstreme træthed, mangel på appetit og lethed forårsagede sangerinden at være sengetøj i flere måneder. For at hjælpe med hendes opsving har hendes mor flyttet ind, mens hendes mand, Chad Kroeger, checkede ind på hende regelmæssigt mens han var på turné med sit band Nickelback. At være privatperson var ingen sikker på hendes tilstand indtil hendes seneste interview med People, hvor hun oplyste, hvor alvorligt det faktisk var.

Det er unødvendigt at sige, at livet har været ret kompliceret til punk popstjernen for nylig, men nu, hvor hun føler sig selvproklameret - 80% bedre - sangerinden er klar til at hoppe tilbage i søgelyset. Sheâ € ™ s sat til at frigive ny musik i de kommende måneder, med hendes nye single â € œFlyâ € frigives senere i april for at støtte 2015 Special Olympics.

Populært emne.