Kvinde Kontrakter Staph Infektion Fra Lånende Vens Makeupbørste

Kvinde Kontrakter Staph Infektion Fra Lånende Vens Makeupbørste
Kvinde Kontrakter Staph Infektion Fra Lånende Vens Makeupbørste
Anonim

Jo Gilchrist, en 27-årig kvinde i Australien, vil tilbringe resten af sit liv i en kørestol efter at have deltaget sin bedste vens makeup pensel, Bustle reports. Hendes veninde bar ubevidst barberende bakterier på hendes ansigt, så da Gilchrist brugte concealerpenslen til at dække en pimple, blev den overført til sin egen hud.

Hun begyndte at have rygsmerter, som efterhånden voksede til at være uudholdelig. Først havde lægerne svært ved at diagnosticere Gilchrist. Men da benene begyndte at blive følelsesløse, gennemgik hun nødoperation, hvor læger opdagede, at hun led af en "samfundsmæssig tilknyttet MRSA - en antibiotikaresistent form for gylden staph-infektion", ifølge Storbritanniens Daglig post.

Infektionen havde beskadiget hendes rygrad i en sådan grad, at hun aldrig vil gå igen og vil være begrænset til en kørestol for resten af sit liv. Gilchrist har imidlertid holdt en positiv holdning til den skræmmende situation. "Jeg var så heldig, det gik til min rygsøjle … hvis det gik til min hjerne, ville jeg være død, og hvis det var gået til mine lemmer, ville de have været amputeret," sagde hun.

Vores mamas fortalte os altid ikke at dele drikkevarer eller makeup. Men ligesom alle andre teenagepiger har jeg delvist begge disse, flere gange. Jeg ved alt om mine venner, de er ikke syge, eller på en eller anden måde "beskidte", så det er bare at dele med dem, at vi får os nærmere Åbenbart ikke. Moral of the story folk, selv om dette kan være en sjælden situation, må du ikke dele makeup (det vil sige makeup børster inkluderet!). Den skræmmende sandhed er, at staph infektion ikke er det eneste du kan indgå i at dele disse slags ting. Så hold din makeup børster rene og til dig selv! Dit helbred vil takke for det.

Populært emne.