Amazon trækker spil kaldet "redning anoreksi pigen"

Amazon trækker spil kaldet "redning anoreksi pigen"
Amazon trækker spil kaldet "redning anoreksi pigen"
Anonim

Amazon.com har fjernet en app kaldet "Rescue the Anorexia Girl" efter at have set ryglid fra brugere og spiseforstyrrelsesbevidsthedsgrupper. Kunne ikke have set den der kommer, Amazon?

Spillet var et "whack-a-mole style" spil, hvor objektet var at kaste kage på en kvinde; Hvis spillerne ikke rammer hende med kagen, taber hun sig. "Så pas på, lad ikke pigen dø!" Læser den nogensinde følsomme produktbeskrivelse. "Redning af anoreksi-pigen" blev markedsført af SmartMedia og solgt til Amazon.com og Android-platforme, People.com-rapporter.

Spiseforstyrrelser har udtalt udtalelser, der fordømmer spillet. Claire Mysko, programdirektør for National Eating Disorders Association, fortalteMennesker:

"Anoreksi har den højeste dødelighed af enhver psykiatrisk diagnose. Det er ikke noget grin. Vi er taknemmelige for de aktivister, der kaldte denne offensiv app og til Amazon for at fjerne den."

@ apps4samsung Skræmt af redning The Anorexia Girl. Denne dødelige sygdom tager 23 liv om dagen. Det er ikke et spil. Fjerne! #notbuyingit

- Leslie Richmand (@leslcsw) 7. april 2015

Siden hvor spillet blev solgt, er siden blevet taget ned fra Amazon.com, men en cachelagret version er stadig tilgængelig. Her er produktbeskrivelsen:

Det er din tid at blive en rigtig helt med dette nye morsomme spil Redning Anoreksi Pige Gratis! Du ved, helte er ikke bare superhjelter, der flyver i skyerne, kaster sten og kæmper skurke med overnaturlige kræfter. Enhver kan være en helt, hvis han er villig til at hjælpe andre fra bunden af hans hjerte. Start med at gemme dagen nu!

Anoreksi er en alvorlig sygdom og dødelig hvis den ikke helbredes i tide. Når du har anoreksi, bliver ønsket om at tabe sig vigtigere end noget andet. For eksempel har en pige fra ny redning, Anorexia Girl Free-spillet, begyndt at afstå måltider, og selv lækre kager kan ikke redde situationen. Men nu er du kommet, modig helt, og du kan redde hende. Vi tror på dig!

HVORDAN DU SPILLER: Spilmekanikeren er den samme som i en pokerspil - tryk for at give pigen en kage. Hver gang du går glip af pigen, taber den. Så vær forsigtig, og lad ikke pigen dø! Amazon.com kommenterede deres beslutning om at fjerne spillet således: "Alle apps i Amazon Appstore skal overholde vores retningslinjer for indhold og den pågældende app er ikke længere tilgængelig fra vores butik." Virksomheden gjorde det rigtige, men vi spekulerer på, hvordan "Rescue The Anorexia Girl" blev sat til salg i første omgang. LÆS MERE: En dag i livet af min spiseforstyrrelse

Populært emne.