YouBeauty Q & A: Debra Messing om skønhed, ambition og allergier

YouBeauty Q & A: Debra Messing om skønhed, ambition og allergier
YouBeauty Q & A: Debra Messing om skønhed, ambition og allergier
Anonim

Når du siger navnet 'Debra Messing', tænker de fleste på Grace Adler, den ikoniske kvindestil, hun spillede på Will & Grace. Det er svært at tro, at det gik ud af luften for næsten 10 år siden. Men i det følgende årti har Messing holdt op med hits som "The Starter Wife" og "Smash" og hendes seneste show "The Mysteries of Laura." Hun har også været at rejse en ung søn og fortsætter med at være vores top rødhårede #hairspiration.

Straks efter at have afsluttet sin første sæson som et morddetektiv på "Laura", talte Messing med YouBeauty og delte sine tips om livet som en arbejdende mor, hendes bedste skønhedstips og hvordan hun klare allergier:

Arbejdende moms forene. Da hun først fik manuskriptet til "Laura", Messing relateret til karakterens lidenskab og ambition i sit arbejde. Hun er en enlig mor med et intenst job - og hun elsker det.

Børn kommer først - men det betyder også noget. Intet kommer for dine børn, sagde Messing. For arbejdende mødre, og for tegn som Laura er skønheden lav prioritet. Men selvfølgelig kan alle lide at føle sig attraktive. Som en allergi lider, har hun lært at undgå udløsere som blomster og duft og tilføjer vaner for at holde hende godt. Som talsmand for allergimedicin Zyrtec har Messing endelig været i stand til at kontrollere allergiangrebene, der ville stoppe hendes dag med vejrtrækninger og hævelse.

Skønhed = sundhed. Messing tilpasser hendes skønhedsrutine, når hun ved, at de irriterende New York City sæsoner kan forlade hende i fare for "allergi ansigt". Hun har vandtæt mascara og bærer saltvandsdråber for at beskytte mod de røde, vandige øjne af et allergiangreb. Hun sørger også for at bruge rene makeup børster.

Drik vand!Som discipel af berømthedsvandslæren indrømmer Messing, at hendes glødende hud kommer fra bare drikkevand. Hvis vi kun kunne være så heldige!

Gør arbejde, som du elsker. Jeg spurgte Debra, hvad der tog så mange af hendes projekter (herunder min favorit, "Smash") til deres niveau af kultstatus fandom. Hun gjorde det ret klart, at der er en speciel magi med arbejde, som du elsker. Faktisk er Messing genforening med sine costars for en koncert til gavn for Skuespillerfondet den 8. juni. Hendes støtte til tidligere projekter kunne ikke gøre det mere tydeligt.

Debras elskværdige, ærlige tilgang til den personlige og professionelle gør hende præcis, hvem du vil give dig råd om liv - eller anbefale dig allergi medicin.

Populært emne.