"Girls" Star Jemima Kirke åbner op om abort

"Girls" Star Jemima Kirke åbner op om abort
"Girls" Star Jemima Kirke åbner op om abort
Anonim

"Girls" skuespillerinden Jemima Kirke åbnede for nylig om en abort, hun havde tilbage på college i en ny video til Center for Reproductive Rightss "Draw The Line" kampagnen.

Som Huffington Post forklarer, følte den 29-årige Brit, at på tidspunktet for hendes uventede graviditet i 2007 var beslutningen om at opsige graviditeten det rigtige valg for hende. Hun havde en kæreste med hvem hun ikke kunne se sig selv med for en levetid eller opdrage et barn med. "Mit liv var bare ikke befordrende for at rejse et lykkeligt, sundt barn. Jeg følte bare ikke, at det var retfærdigt, "forklarede hun.

Kirke afsluttede sin graviditet ved et planlagt forældremyndighed i Providence, Rhode Island, hvor hun deltog i skolen. Hun mente, at hun ikke kunne fortælle sin mor om at have abort, så hun betalte for det uden for lommen og ved at låne penge fra sin kæreste og også chosing for at afstå anæstesi for at holde omkostningerne nede.

"Det er disse forhindringer, og det er dette stigma, der ikke gør disse tingfuldstændigutilgængelig - og det er den vanskelige del, er det, vi tror, vi har frit valg, og vi kan gøre hvad vi vil, men så er der disse små hoops, vi skal springe igennem for at få dem, "sagde Kirke.

Nu er "Girls" -skuespillerinden mor til to døtre (et otteårigt stiftedatter og en fireårig datter) og siger, at hun ønsker, at børnene skal vokse op uden at skulle "kæmpe for rettighederne over deres kroppe. "Hendes tro på, at" reproduktive problemer bør være noget kvinder skal kunne tale frit om ", er en vidunderlig følelse for en berømthed at tale åbent om. Forhåbentlig vil kvinder notere sig modet og føle sig trygge til at tale om deres egne erfaringer og føre til opløsningen af stigmatikken omkring en kvindes ret til at vælge.

Du kan finde ud af mere af Center for Reproductive Rights her.

Populært emne.