"The Whole Pantry" Blogger Belle Gibson indrømmer, at hun aldrig havde kræft

"The Whole Pantry" Blogger Belle Gibson indrømmer, at hun aldrig havde kræft
"The Whole Pantry" Blogger Belle Gibson indrømmer, at hun aldrig havde kræft
Anonim

Diskrediteret australsk livsstilblogger Belle Gibson står over for beskyldninger om, at hendes wellness imperium - bygget på hendes påstand om, at hun helbrede sin terminale hjernekræft med kostvalg - var en komplet skam. I et interview medThe Australian Women's WeeklyGibson indrømmer at hun aldrig har haft kræft.

"Intet af det er sandt," erkendte GibsonDen ugentlige i hvad bliver hendes første interview siden beskyldninger kom til lys. "Jeg ønsker ikke tilgivelse. Jeg tænker bare [tale ud] var den ansvarlige ting at gøre. Over noget vil jeg gerne have folk til at sige: "Okay, hun er menneskelig." "Hun indrømmer, at hun har" vanskeligt kræsne sandhed fra fantasi."

Den 23-årige forretning omfattede en blog, mobil app og opskrift bog, alle med titlen "The Whole Pantry." Whole Pantry opfordrede læserne til at undgå traditionelle medicinske behandlinger til fordel for kost og livsstilsvalg, som angiveligt var baseret "På Gibsons egen" oplevelse ". Empiratet begyndte at smuldre, da det blev oplyst, at Penguin, bogens udgiver, aldrig har kontrolleret bogen før den blev offentliggjort i Australien.

En talsmand for pingvin fortalte StorbritanniensDaglig postat udgiveren ikke fandt det nødvendigt at bekræfte Gibsons selvbevidste medicinske historie. "Penguin søgte ikke eller modtog dokumentation for Belle's sygdom eller fødselsdato før offentliggørelsen," sagde talsmanden. "Vi følte ikke, at dette var nødvendigt, da 'The Whole Pantry' er en samling madopskrifter, som Penguin har offentliggjort i god tro."

Gibson hævdede også, at 25% af overskuddet fra sin app, i alt $ 300.000, gik til forskellige velgørende organisationer. Disse donationer kom aldrig igennem, siger Daglig post,der også rapporterede om uoverensstemmelser i Gibsons alder og medicinske historie.

Og hvilken farveledning er det: The Guardianrapporterer, at Gibson oprindeligt hævdede at have været "fejlagtigt" diagnosticeret med kræft i hendes blod, milt, livmoder og lever af en "tysk magnetterapeut." Hun fastholdt sin terminale hjernecancerdiagnose var reel, men nægtede at vise journalister hendes lægejournaler. I stedet,Kosmopolitisk australien rapporterede, at Gibson hævder, at hun modtager to kræftdiagnoser, en fra en "læge" og en fra en "healer". Hun hævdede også, at ifølge Det Forenede Kongeriges Uafhængig, at have haft "seks uger, fire måneder toppe" for at leve, indtil hun opgav kemoterapi behandlinger for vitaminer og naturlige sundhedsbehandlinger.

Den ugentlige Interviewet beskriver omfanget af Gibsons løgne. således: "Han forstår ikke rigtig, hvordan kræft virker … Under interviews, når udfordret, græd Belle let og forvirrede sine ord."

Gibson har offentligt hævdet falske sygdomme siden 2009, da hun på et internetforum hævdede at have døde på operatørbordet efter flere hjerteoperationer.

Penguin annonceret i marts skrabet det planer om at offentliggøre Hele Pantry opskriftsbog i Det Forenede Kongerige fulgte Atria efterfølgende i USA kort derefter, og hendes app er blevet fjernet fra Apple Store. Gibson har slettet blog-indlæg, der nævner hendes sygdomme og i det væsentlige ryddet hendes sociale medier konti.

Populært emne.