Binge Watching TV er messing med din sundhed

Binge Watching TV er messing med din sundhed
Binge Watching TV er messing med din sundhed
Anonim

Planlægning på binge watching "The Walking Dead" eller "House of Cards" i weekenden? Du vil gerne læse dette først.

Hver time, der tilbydes på sofaen, der ser fjernsyn, øger risikoen for type 2-diabetes med 3,4% for personer med præ-diabetes (forløberen til diabetes) ifølge en ny undersøgelse, der er offentliggjort i tidsskriftetDiabetologia.

Mellem arbejdet og foran tv'et nåede forskerne antallet af timer over 3.200 overvægtige voksne voksne, der blev stillesiddende hver dag og fandt, at sofaen kartofler havde en øget risiko for at udvikle fuldblod type 2 diabetes - uanset om de allerede tog receptpligtig medicin til tilstanden eller spiste en sund kost og arbejdede ud.

Dette tilføjer blot til de utallige studier, der viser, at mødet er godt, dødbringende. En undersøgelse fra 2012 viste, at voksne, der sidder 11 eller flere timer hver dag, har en 40% højere risiko for at dø i de næste 3 år sammenlignet med personer, der sidder mindre end 4 timer om dagen. Selv om 11 timer kan lyde som en masse, hvis du tænker på din pendling, brugt tid til at sidde ved dit skrivebord eller i møder på arbejdspladsen, og sofaen kartoffel tid ser på tv efter arbejde og i weekender, tilføjer det hurtigt.

Faktisk bruger den gennemsnitlige voksen en chokerende 90% af deres fritidssiddende. At udøve oftere hjælper, men det er også vigtigt at fokusere på at sidde mindre. En UT Southwestern studie fandt ud af at stå op og bevæge sig mere i løbet af arbejdsdagen, samt at begrænse sofaen om natten, kan reducere dine chancer for at dø tidligt fra hjertesygdomme.

"Vi fandt ud af, at når der sidder i længere perioder, er enhver bevægelse god bevægelse, og det var også forbundet med bedre fitness," forklarer forfatteren Jacquelyn Kulinski, MD, i en udgivelse. "Så hvis du sidder fast på dit skrivebord i et stykke tid, skiftes positioner ofte, står op og strækker sig midt i en tanke, tempo under et telefonopkald, eller endda fidget." Den gode nyhed: Fidgeting vil komme let, mens du ser de gory scener i The Walking Dead.

Populært emne.