OBS, Amerika: Du drikker for meget

OBS, Amerika: Du drikker for meget
OBS, Amerika: Du drikker for meget
Anonim

Drikke en øl eller to er, hvordan mange af os slappe af efter en hård dag på kontoret. Og drikker stærkt? Nå, det var kollegium - og mere end et par sloshed lørdagskveld og boozy bachelorette fester lige siden. Men en ny undersøgelse siger, at amerikanerne - især kvinder - overdriver det med sprit i skræmmende tal.

Ifølge CDC, tungt drikkeri er defineret som at forbruge otte eller flere drikkevarer om ugen for kvinder; for mænd er det 15 eller flere drikkevarer.Druk betyder at drikke fire eller flere drikkevarer i en enkelt lejlighed for kvinder og fem eller flere for mænd. Undersøgelsen, offentliggjort torsdag i American Journal of Public Health, fandt, at mellem 2005 og 2012 steg tunge drikker blandt amerikanere med 17,2%, rapporter fra Kaiser Health News. Kvinder udgjorde en stor del af denne stigning, idet antallet af binge-drikker blandt kvinder landsdækkende voksede mere end syv gange end den for mænd i tidsrammen.

Forskningen, som blev udført af Institute for Health Metrics and Evaluation ved University of Washington og indeholdt data på ca. 3,7 millioner amerikanere 21 og ældre, var den første til at se på drikkemønstre på et amtniveau såvel som landsdækkende. Ved at analysere de enkelte amters drikkevaner fandt de, at Menominee, Wisconsin, havde den højeste grad af binge-drikke i 2012 på 36%, og Madison County, Idaho, havde det laveste ved 6%. (Vi vil gå videre og gætte de Wisconsin-vintre kan have lidt at gøre med den ene.)

Forskere fandt også gode nyheder i dataene: Andelen af mennesker, der drikker nogen alkohol har ikke ændret sig meget. De, der allerede drikker, synes bare at drikke mere.

Folkesundhedseksperter tilbyder et par grunde til ændringerne:

  1. Det er nu mere acceptabelt socialt for kvinder at drikke "som mænd gør."
  2. Unge mennesker er mere tilbøjelige til at drikke, og folk med flere penge har råd til at drikke mere. Så unge, velhavende fagfolk i byer som San Francisco har tilføjet spidsen.
  3. Skatter på alkohol er ikke steget på samme måde som priserne har, så teknisk sprit er billigere end før.
  4. Alkoholreklamer er steget betydeligt i det seneste årti.
  5. Alkoholpolitikken har løsnet sig lidt over hele landet.

Virkningen af vores mere og mere bløde adfærd har alvorlige konsekvenser. "Overdreven brug af alkohol førte til ca. 88.000 dødsfald og 2,5 millioner år af potentielt tabt liv (YPLL) hvert år i USA fra 2006-2010," rapporterer CDC. Det anslår også omkostningerne ved overdreven alkoholforbrug i 2006 til at være på 223,5 mia. Får du virkelig tænke igen, hvor mange penge du kan spare for vigtige ting, hvis du stoppede efter en drink, ikke?

Populært emne.