Din mors dagblomster kommer ikke til at rydde sig selv op

Din mors dagblomster kommer ikke til at rydde sig selv op
Din mors dagblomster kommer ikke til at rydde sig selv op
Anonim

Blomster er en traditionel og dejlig morsdag gave, der kan tilføje skønhed og glæde til ethvert hjem … indtil de sidder for længe, det er. Jeg har valgt tre super almindelige messer, der følger med din buket, så jeg kan fortælle dig, hvordan du rydder dem op uden at stresse.

De Pollen pletter

Jeg elsker liljer (blomster og de alt for højt trykte kjoler, begge), så jeg kender personligt fra denne meget virkelige smerte: Pollen, oh for kærligheden, den stærkt farvende pollen! Problemet med lilje pollen er, at det, ligesom mascara (jeg vedder ikke, at du kom til at komme!), Der er to separate plettyper, der skal løses, når det kommer til dette ene stof, fordi pollen pletter falder ind i begge olie- og pigmentkategorierne.

Den anden plet, der pollen er ligeledes, er mudder, idet den bedst behandles tørt. Når det drejer sig om mudder, betyder det at lade det tørre, før det slæber væk fra overfladen. i tilfælde af pollen betyder det, at du bedre kan behandle pletten uden flydende rensemidler. Hvis du har en ren pensel eller makeup børste, skal du bruge den til at feje pollen væk fra stoffet, som det landede på. En anden god idé er at bruge scotch tape eller en lintvalsen for at fjerne pollen med stickum.

Hvis selv efter forsøg på tørr fjernelse af pollen forbliver resterende farvning, prøv dabbing på det med en fedtskærende parabol såpe, som Dawn eller Palmolive. Gnidning af alkohol er et andet godt valg til behandling af pollenfarve, ligesom enhver form for vaskeforbehandlingsprodukt, der indeholder enzymer (Zout er en favorit).

At Vase Gunk

Det sker med de bedste af os: Vi forlader cut flowers, der sidder for længe i deres vase, og når vi endelig indrømmer, at det er på tide at give dem en anstændig begravelse, er vandet blevet forkert, og vaseets indre er overtrukket i en stinkende slam. Det er ubehageligt, og hvis du har brugt en særlig dyb eller smal vase, kan det være vanskeligt at rengøre. Hvis du holder en flaskebørste som en del af din opvaskemaskine, er de smalle nok til at komme ind i selv den skinneste af vaser, og børsterne kombineret med en god parabol såpe vil slough off den opbygning på ingen tid.

Men ikke alle har en flaskebørste ved hånden, og de skal heller ikke løbe tør for at købe en bare for at rydde op efter et overdrevent blomstrende arrangement. Mange af vores smarte rengøringsmuligheder vil gøre tricket ret pænt! Denture tabletter er en favorit af mig - en kasse på 100 vil koste omkring $ 6 på ethvert apotek (gå videre og køb den generiske brand-option, de er alle de samme, og den generiske vil spare dig et par dollars), og der er masser af bruger til dem, herunder og især til skrubning af mærkeligt formede varer som vaser og karaffer. For at bruge, skal du bare droppe en tablet i vasen og fylde med varmt vand. Lad fizzing handling gøre dens ting i 5-10 minutter, og skyll derefter godt med varmt vand.

En anden elsket fizzing metode er at kombinere 1-2 spsk bagepulver med ¼-½ kop hvid eddike, afhængigt af vase størrelse. Den kemiske reaktion mellem de to vil forårsage en vulkanlignende effekt, der fjerner crusty build-up.

Når et potteplante angriber

Det er alt for nemt - især i et hjem med børn, der løber rundt - at slå over en potteplante og scatter snavs overalt. Hvis planten for nylig blev vandet, og snavsen er mere mudderagtig i konsistens, skal du vente på, at den tørrer før rengøring. Den bedste måde at rydde snavs på er at bruge et vakuum, men sørg for at skifte til slangebåndet; brugen af børstetilføjningen vil bare lade bustene blive overtrukket i snavs. Og du vil ikke støvsuge dit hus med snavs!

Selvfølgelig kan mange af disse ting forhindres med lidt planlægning og meget lidt ekstra indsats. At skifte vandet ud ofte hjælper med at sikre, at gunky build-up ikke danner - og vil bidrage til at gøre dine blomster varer længere! Fjernelse af pollenknopperne fra blomster som liljer forhindrer dem i at tilfældigt skubbe noget, og at lægge potteplanter i en robust, tungbundtet planter vil holde omdiriger fra at ske. Men hvis noget gør gå galt, du ved hvad du skal gøre ved det. God morsdag til alle mødre derude!

Populært emne.