Spring Sinuses begyndte med denne damping DIY anti-allergi spa behandling

Spring Sinuses begyndte med denne damping DIY anti-allergi spa behandling
Spring Sinuses begyndte med denne damping DIY anti-allergi spa behandling
Anonim

Har du næppe tid til at fejre ankomsten af foråret, før snifflyen, sneezy virkeligheden af sæsonbestemte allergier sprænger din boble? Bindepine, hovedpine og overbelastning, der følger med denne årstid, er næsten nok til at få mig til at savne vinteren (stor vægt på "næsten"), men heldigvis er der måder at finde relief. Naturlige, DIY måder, selv - som urtete og en essentiel olie ansigts damp.

Denne anti-allergi behandling duo udnytter nældeblad, som har antihistamin egenskaber og har vist sig at lindre allergi symptomer; honning, som kan minimere allergiske reaktioner på pollen; og eukalyptus, en naturlig anti-inflammatorisk, der vil hjælpe med at åbne dine næsepassager og rydde dine blokerede bihuler.

Det bedste er dog, hvordan denne behandling naturligt kommer sammen som en lille forkælelse. Ryd en time i din skema i weekenden, bryg dig selv med te, damp dit ansigt, måske indhente "Scandal" og nyd en pause ikke kun fra dine allergi symptomer, men den generelle stress i livet. Lyder drømmende, right?

DIY Anti-Allergi Spa Behandlingsrecept

Ingredienser:

  • Kogende vand
  • 1 spsk rå, lokal honning (tilgængelig på landmændsmarkeder og lokale sundhedsforretninger)
  • Nettle leaf te (dette er en stor en)
  • 2 eller 3 dråber eukalyptusolie

Materialer:

  • En stor skål
  • Håndklæde

Instruktioner:

1. Kog ca. 5 kopper vand.

2. Brew dig selv en kop nudelte. Tilsæt honning og rør for at opløse. Lad stejl.

3: Mens teen er ved at hælde, hæld det resterende kogende vand i en stor skål og bland i æterisk olie. Læn dit ansigt over vandet (sørg for at holde nogle få inches fra overfladen for at undgå at brænde dig selv) og læg håndklædet over hovedet, mens du trækker vejret i eukalyptus duften. Damp i et par minutter ad gangen for at åbne dine porer, lindre kløende øjne og hud og ryd dine bihuler ud.

4: Sæt på "Skandal" og spekulerer på, hvor meget bedre du føler dig allerede. Realisere denne forår kan det jo ikke være så slemt!

Populært emne.