FDA godkender en injektion til helbredelse af dobbelthugger

FDA godkender en injektion til helbredelse af dobbelthugger
FDA godkender en injektion til helbredelse af dobbelthugger
Anonim

Altid bekymret for din hage på billeder? Fra og med juni, vil du kunne ødelægge fedtceller i din dobbelte hage med en injektion. FDA har godkendt Kybella, et nyt lægemiddel, der behandler moderat til stærkt fedt under hagen.

Kybella er en form for syntetisk afledt deoxyholsyre, som kroppen producerer naturligt for at absorbere fedtstoffer. Ifølge Washington Post,behandlingen vil indebære op til 50 injektioner af fedtpustende lægemiddel i en enkelt session. Patienterne vil kunne modtage op til seks sessioner ikke mindre end en måned fra hinanden. Som denStolpepåpeger, dette er den første ikke-invasive procedure, der er tilgængelig for hakeændring. Mellem en indsprøjtning og fedtsugning vil Kybella sandsynligvis være den sikrere (og billigere!) Mulighed.

Men busting den infamously vanskelige "kalkun-hals" med bare et skud er selvfølgelig ikke uden bivirkninger. Telegraf UKrapporterer, at Kybellos mest almindelige uønskede virkninger er hævelse, blå mærker, smerte, følelsesløshed, rødme og hårdhedsområder under hagen, selvom mere alvorlige bivirkninger kunne indebære nerveskader på kæben. Læger advarer om, at Kybella også kan dræbe hudceller, hvis det injiceres ukorrekt. Som med enhver anden plastikkirurgi, bør den kun administreres af en autoriseret sundhedspersonale (pas på Botox-fester, damer!).

"Det er vigtigt at huske, at Kybella kun er godkendt til behandling af fedt under hagen, og det vides ikke, om Kybella er sikker eller effektiv til behandling uden for dette område," siger Amy Egan, vicedirektør for kontoret for Drug Evaluation III hos FDA, i en erklæring.

I en undersøgelse foretaget af American Society for Dermatologic Surgery sidste år oplyste næsten 70 procent af respondenterne "overskydende fedt under hagen / halsen" som en central bekymring for deres udseende. Gør dig klar til en "Kybella fest" invitation til at komme din vej en gang i sommer.

Populært emne.