Hurtig, prøv denne livredder, før du sætter hele dagen ihjel, dræber dig!

Hurtig, prøv denne livredder, før du sætter hele dagen ihjel, dræber dig!
Hurtig, prøv denne livredder, før du sætter hele dagen ihjel, dræber dig!
Anonim

Vi ved, at vi sidder i lange perioder - siger, skriver og redigerer en blog på internettet - kan føre til potentielle sundhedsproblemer lige så alvorlige som kardiovaskulær sygdom. Men resultater fra en ny undersøgelse offentliggjort iKlinisk Journal of the American Society of Nefrology (CJASN) foreslår, at vi kan kompensere for den negative sundhedsmæssige virkning af at sidde ved at gå rundt for bare to minutter hver time. Ja, vi giver dig tilladelse til at gå en tur til vandkøleren!

Forskere ved University of Utah School of Medicine forsøgte at finde et opnåeligt livsstilsmål for amerikanere, der realistisk bruger et flertal af deres dag på arbejde. Desværre betyder det, at målet skal være mere simpelt end at "få mere motion". Som ScienceDaily påpeger, 80% af amerikanerne får ikke den anbefalede 2,5 timers moderat træning om ugen Forskerne satte sig i stedet for at finde et opnåeligt mål for dem med stillesiddende livsstil.

Ved hjælp af data fra National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) undersøgte forskerne mulige fordele ved aktiviteter med varierende intensiteter, såsom stående, gå og rengøring. De fandt ud af, at der ikke var "nogen fordel" til at erstatte to minutter med at sætte hver time med en lav intensitetsaktivitet (dvs. stående). Men da disse to minutters møde hver time blev erstattet med en lysintensitetsaktivitet som at gå, viste resultaterne en 33% lavere risiko for at dø.

Lederforfatter Srinivasan Beddhu, M.D., professor i internmedicin, kommenterede ScienceDaily om hvor stor det er, at de har fundet denne nemme løsning:

"Det var fascinerende at se resultaterne, fordi det nuværende nationale fokus er på moderat eller kraftig aktivitet. At se, at lysaktiviteten havde en tilknytning til lavere dødelighed, er spændende. "

Beddhu anbefaler de to minutters gang i forbindelse med din regelmæssige anbefalede 2,5 timer ugentlige med moderat træning. (Så nej, du går ikke ud af at gøre den egentlige øvelse her!)

Populært emne.