Fox News Host: "Mænd skulle være i stand til at veto abort"

Fox News Host: "Mænd skulle være i stand til at veto abort"
Fox News Host: "Mænd skulle være i stand til at veto abort"
Anonim

En anden dag, en anden hadmands mand på Fox News. Den liberale blog RawStory rapporterer, at Medical A-Team-medlem og bosat psykiater, Dr. Keith Ablow, opsummerede et argument ved at sige, at "mænd skal kunne veto kvindernes aborter." Wha-wha-hvad?

Samtalen var med hensyn til Sofia Vergara's seneste kontrovers med hendes forlovede Nick Loeb, der sagsøger hende for evnen til at implantere et af hendes frosne embryoner til en surrogat. Loeb udgav en op-ed iNew York Timeshvor han hævder, at "embryonale forældremyndigheder rejser vigtige spørgsmål om liv, religion og forældremyndighed" på trods af at parret "undertegnede en formular om, at ethvert embryon skabt gennem processen kun kunne bringes til udtryk med begge parters samtykke. "Siden Vergara gør ikke samtykke til at have hendes forlovede bruge sine embryoner, ser det ud som om hovedspørgsmålet er: Hvorfor taler vi endda om dette, når der er et lovligt dokument, der løser problemet?

Efter offentlig chikanering af hendes tidligere forlovede med hensyn til national mediedækning har Vergara talt om spørgsmålet og sagt et barn "har brug for et kærligt forhold mellem forældre, der kommer sammen, der ikke hader hinanden."

Som Gabrielle Bluestone påGawker skriver: "Stadig uklart er hvorfor Times besluttede at forsyne Loeb med en national platform for at vove sig om frivilligt at underskrive en kontrakt, der forbyder ham at gøre præcis, hvad han forsøger at gøre nu. "

Disse argumenter er naturligvis ikke nok til at svinge en læge, der vises på Fox News til fordel for en kvinde. Ablow udtalte: "[Sofia] har ikke 2 procent troværdighed i denne sag … Den nederste linje er, hvorfor ville en kvindes ret til at beslutte, hvad man skal gøre med en frossen embryotrumpemand, en mands ret hver gang?" Måske havde han ikke blevet debriefet på kontrakten i dette særlige tilfælde, eller måske tog han lige sin chance for at sige noget sexistisk.

Se hele videoen nedenfor, eller det ved du ikke.

https://www.youtube.com/embed/EMVTo_GYF10

Ablow fortsatte: "Hvis han vil bringe disse embryoner til udtryk, godt for ham. Han vil have forælder. Hvis han vil have dem vedtaget, god for ham. Det er ikke en mønt kaste. Det er den, der vil have det potentiale at overleve. Det er hvem der vinder. "

Isen på kagen er Ablows endelige erklæring om abort, som absolut ikke har noget at gøre med hans tiltalte talemne, men hvorfor ikke smide ind en anden kommentar, der viser, hvor meget du hader kvinder, mens du er i det? "Du ved, jeg har været åbenlyst om dette. Jeg tror, at mænd skal kunne veto kvindernes abort, hvis de er villige til at passe barnet efter fødslen. "

Populært emne.