Opdatering: "Kun afholdenhed" Texas High School havde ikke Chlamydia udbrud efter alle

Opdatering: "Kun afholdenhed" Texas High School havde ikke Chlamydia udbrud efter alle
Opdatering: "Kun afholdenhed" Texas High School havde ikke Chlamydia udbrud efter alle
Anonim

Opdatering, onsdag, 5/13/15, 2:45 pm:

Det var ikke svært at tro, at Crane High Schools "bare ikke har sex" (også "udelukkende") sexed politik ville føre til et chlamydia udbrud, som oprindeligt rapporteret afCBS 7 og nyhedsforretninger rundt om i landet. Den virkelige historie, som afsløret i dag afVice,skinner et spotlight på virkeligheden af livet (og sexlivet) i en lille by.

Jim Rumage, skolens superintendant, sendte et brev til forældre, der sagde 21 studerende var blevet diagnosticeret med chlamydia. I virkeligheden var eleverne simpelthen blevet testet for STD. "Da de sagde testet, troede jeg sandsynligvis bekræftet, og jeg prøvede bare at være proaktiv og troede, at hvis de testede 20 personer, var der en eller anden grund til det," sagde RumageVice.

Den forvirrede lyspunkt har været en tiltrængt samtale om seksuel uddannelse i Crane, en lille by i delstaten Texas, hvor ingen skoler er forpligtet til at undervise i seksuel uddannelse. Crane skole bestyrelsen planlægger at stemme i næste uge om en foranstaltning til at indarbejde seksuel uddannelse i læseplanen. Bestyrelsen sidst stemte imod programmet i april 2012, sagde Carr, fordi "det er den lille by USA, og de troede de ikke havde brug for det."

Oprindelig post, fredag den 5/15/15, 15:00: I lighed med så mange såkaldte uddannelsesinstitutioner over hele USA lærer en gymnasium i Crane, Texas "udelukkende" sex ed - dvs. deres læseplan om seksuel uddannelse betyder at fortælle kåt teenagere "ikke gør det." Denne tilgang skal har dog tilbageholdt, fordi Crane High School-studerende på en eller anden måde (magisk?) har indgået en rapporteret 20 tilfælde af STD chlamydia. Det er 1 ud af 15 studerende i en gymnasium på 300, rapporterer lokal nyhedskanal K-FOR TV.

Texas Department of State Health Services var nødt til at underrette skoleområdet om skolens eskalerende antal chlamydia-sager, CBS 7 rapporter. Distriktet sendte et brev til forældre til gymnasieelever, der informerede dem om problemet. Det informerede også forældre til junior high elever som en sikkerhedsforanstaltning. Vi gætter de lokale lægerkontorer var allerede godt bevidste.

Selv om chlamydia viser få symptomer, kan det forårsage permanent skade på kvindens reproduktive system, hvis det ikke behandles med antibiotika. Ifølge CDC er chlamydia den mest almindeligt rapporterede STD i Amerika. Heldigvis er det let behandlet.

Crane High School er imidlertid ved at grave sig i hælene om afholdenhed, kun sex ed. "Hvis børn ikke har nogen seksuel aktivitet, kan de ikke få denne sygdom. [Det er] ikke et dårligt program, "sagde superintendent Jim Rumage til KFOR-TV. Skolestyrelsen planlægger at stemme om ændringer i læseplanen, der vil indeholde en diskussion om STD'er den 19. maj. Her håber nogle af de voksne i denne by kommer til deres sanser før da.

Populært emne.