En 'Cuddle Club' åbner i West Seattle

En 'Cuddle Club' åbner i West Seattle
En 'Cuddle Club' åbner i West Seattle
Anonim

Har du brug for lidt mere end bare en vent-session med dine venner for at frigive stress efter en lang dag? Seattle har måske lige hvad du har brug for. Ifølge NBC News har en ny "Cuddle Club" åbnet i West Seattle, lovende et zen, fredeligt rum, hvor du kan komme til at føle dig tryg og nært.

Lashanna Williams, en professionel "hugger til udlejning", har åbnet et enestående rum, hvor kramsessioner kun tilbydes til screenede medlemmer af virksomheden. Hun hævder at undersøge medlemsapplikationer grundigt, inden de indrømmer folk i Cuddle Club for at sikre, at det er et sikkert miljø for alle.

Den 35-årige har også oprettet strenge regler og sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at begge parter kan føle sig godt tilpas og fri for skade i løbet af kramsessionen. "Det siger ingen seksuel aktivitet er tilladt, og det går igennem, hvad der er acceptabelt her," forklarer Williams om hendes krav i klubben. "Ingen røre ved mig, hvor mine underklæder er. Du skal komme klædt, du skal brusebad. Du skal være rimeligt ren. "

Kramning med en fremmed kan virke ekstraordinært mærkelig for alle uden for øvelsen, men hengivne sværger, at der er sundhedsmæssige fordele ved at deltage i klubben. Nogle af dem omfatter lavere blodtryk og stressniveauer, en stigning i serotonin niveauer og hjælp til dem, der lider af depression, KTVB rapporter.

Seattle synes at acceptere udviklingen lettere end vi måske har troet. Hyppige cuddle parties er planlagt i byen, der finder sted hver tredje til fire uger med steder og datoer, der er angivet på denne hjemmeside. Ifølge deres hjemmeside har disse koslepartier medlemmer af alle aldre, køn og seksuelle orienteringer, der viser, at det er åbent for alle.

Jeg er ikke sikker på, hvor længe nogen Cuddle Club kan forblive skandalefri (jeg mener, folk kan være vanvittige), men nu ser det ud til at være en god måde at slå ensomhed på. Til det siger jeg, kæle folk!

Populært emne.