Scandal's Bellamy Young On Veganism, Self Care & Hvorfor Mellie er elendig

Scandal's Bellamy Young On Veganism, Self Care & Hvorfor Mellie er elendig
Scandal's Bellamy Young On Veganism, Self Care & Hvorfor Mellie er elendig
Anonim

Hvis du har været på den politisk-følelsesmæssige rutsjebane af de sidste fire sæsoner af "Scandal", ved du, at Bellamy Young, aka Mellie Grant, aldrig havde planer om at være trofekone. I denne sæson så vi, at Mellie fik den anerkendelse, hun altid syntes at fortjener med en senatkampagne - men som altid i Shondaland betyder det ikke, at alt er godt, så slutter det godt.

Bellamy Young har et hår af en pause mellem filmstidens sæsoner Skandale, men hun bruger det til at træde ind i en ny rolle som forsvarsadvokat modsat Lou Diamond Phillips i kommende filmThe Night Stalker.Sidste gang Young havde noget plads til at trække vejret, udgav den tidligere Broadway-stjerne et album med yndlingsdækssange,Langt væk så tæt,fra Ryan Adams 'My Sweet Carolina' til Pink's "Beam Me Up." Vi chattede med Young om FLOTUS power, hendes livslange engagement i veganisme, og hvordan hun arbejder hårdt for at forblive stressfrit.

YouBeauty: Først og fremmest, Jeg vil bare sige tillykke med, og tak for en fænomenal "Scandal" -sæson. Jeg er stadig på vej fra finalen.

Ung: Mange tak. IH, du godeste. Jeg sætter pris på, at. Jeg elsker mit arbejde, og jeg har haft en god tid i år. Det var en tur … for alle. Jeg har det fint med Mellie at være så elendig som hun skal være. Det var gutting, men du ved, hvis det var lykkeligt, end ingen ville se.

Som FLOTUS har Mellie været igennem så mange op- og nedture, og det er bare så tilfredsstillende at se, at hun endelig lander i et magtsted. Hvor trækker du fra for at spille udholdenhed?

Jeg elsker bare hendes fasthed. Jeg mener, hun bliver sparket og du ved, banede hendes kursus. Og ofte er hun sin egen værste fjende, så ofte gør hun det banke, men hun er elastisk på en måde, som jeg ikke altid har modet til at være. Jeg finder det virkelig inspirerende, og jeg elsker bare at hun har den tusind gård stirre, så hun ved, hvor hun vil hen og hun ved hvad hun skal gøre for at komme derhen, men den lille, du ved, lille linebacker banker, der kommer ind det kortere felt, hun lader dem ikke forstyrre hende. Jeg finder det fantastisk, og jeg elsker det om hende.

Jeg har bemærket, at du har været en veganer i meget lang tid - før det var cool.

Yeah! Det var køligt for mig, men det var bestemt ikke cool. Det kom til mig på en meget mærkelig måde. Jeg var på college, det var sophomore år og jeg fik den bagt kyllingebryst og de slags pletterede det mærkeligt. Da jeg sænkede den ned til min bakke, så den ud som min mors lille furede hund, da hun rullede over og vil have dig til at gnide maven. Det var det. for mig

Jeg tror, veganismen har et branding problem, men bortset fra det er det en fantastisk måde at leve på. Jeg ved, at mange mennesker nu kan lide at gå med "plantebaseret kost" i stedet. Jeg gætter det gør det lidt mere velsmagende, men for mig det var svaret på et utal af ting, der ikke fungerede i mit liv. Jeg havde forfærdelig cystisk acne, ingen energi overhovedet, jeg fordøjte ikke altid mad perfekt. Og så har det aldrig været svært med hensyn til en række til ho eller noget. Det har altid været, jeg har lige været heldig, at min krop og mit hjerte var i kø.

Jeg ved også, at du også taler om dine migræne - har de altid været en del af dit liv? Personligt startede migræne for mig, når jeg ramte puberteten, og nu flairer de op, når jeg er stresset.

Nemlig. Jeg har haft dem så længe jeg kan huske - tilbage i North Carolina og alle gennem college. Jeg troede, at de bare var virkelig virkelig dårlige hovedpine fordi ingen talte til mig om, hvad migræne er. Jeg lærte, hvad de var, da jeg kom til New York og begyndte at tage sig af mig selv på en anden måde og endelig se læger, der ikke var min børnelæge. I 90'erne var det stadig temmelig som: Åh, migræne. Det er en dame ting. Det sker omkring din tid.

Har du fået dem under kontrol nu?

Det har været en lang vej for mig at forsøge at finde ud af selvpleje ritualer, der virker. Jeg ved, at jeg skal forblive hydreret. Jeg mediterer hver dag, så det holder mig lidt mere afbalanceret. Hvis jeg kan fange en, når den kommer på, kommer jeg ind i et mørkt rum og til tider afværger katastrofe. Jeg ved ting, jeg kan og kan ikke spise. Selvom jeg ikke kan få en masse hvile, skal jeg få en god, dyb hvile. Jeg måler det ved min vision. Jeg begynder at føle, at et lille ispil går igennem mit venstre øje, så jeg begynder at miste min perifere vision. Når jeg mister min perifere vision, må jeg slå min medicin. Min medicin, Treximet, har givet mig så meget frihed. Hvis du ikke har migræne, er du bekymret for at få en eller komme over at have en. Det er slags forbrugt.

Eventuelle yndlings skønhedsprodukter eller nødvendig del af din rutine?

Du ved hvad der er enkelt og multifunktionelt for mig, personligt, er sød mandelolie. Mit hår virker så hårdt, og hvis jeg kan sove natten over med noget af det i mit hår, hjælper det så meget, men det er bare i form af næring af min krop eller et dejligt bad, læg lidt sød mandelolie og måske nogle - nogen slags aromaterapi, lidt æteriske olier, som jeg vil sætte ind.Jeg finder ud af, om der er en ting, som jeg altid har brug for i huset, det er det. Plus, mine katte synes det er lækkert. Så hver gang jeg får mig selv, skylles det op i det, de er som [slikke slikkylling].

Hvad hedder din kat?

Sadie og Max og Button. Og en hund ved navn Bean. Sadie værste af alt. Hun vil slikke min arm tørre, hvis jeg ikke har på en langærmet skjorte.

LÆS MERE: Laura Gómez fra "Orange er den nye sort" Talks Unibrows & Hennes "Crazy Mess" Hår

Populært emne.