Sådan køber du en vibrator

Sådan køber du en vibrator
Sådan køber du en vibrator
Anonim

Hver kvinde skal have mindst en vibrator i hendes arsenal. Ikke alene gør vibratorer til nytte, når du onanerer, men de gør dit sex med din partner endnu bedre. Vibratorer kan tage stress ud af at forsøge at nå en orgasme, samt skabe endnu stærkere orgasmer, så hvorfor ville du ikke have en i din natbord på alle tidspunkter?

Hvis du aldrig har købt en vibrator, kan det være skræmmende. Det er svært at vide, hvor de skal hen, hvordan man starter, og hvad i verden skal man købe. Selvfølgelig er der ingen forkert vibrator, men når du har været omkring vibratorblokken, vil du vide, at nogle er bedre end andre, især når det kommer til personlig smag.

Så hvordan køber du din allerførste vibrator (eller din tredive)? Her er din 101-guide, der hjælper med at købe en let-peasy.

1. Bestem, hvor meget du vil bruge. Selvom gennemsnitsprisen på vibratorer vil køre dig et sted mellem $ 50 og $ 150, hvis du vil, kan du nemt tabe en masse penge på en vibrator. Jimmyjane laver nogle vibratorer, der vil køre dig op over $ 3000, og den dyreste vibrator derude kan være alt for lidt over $ 18.000. Men du skal huske, at flere penge ikke nødvendigvis betyder en bedre orgasme.

2. Tænk på materiale. Hvis du vil forlænge livet af din vibrator, vil du passe på det. Det første skridt i at gøre det er at sørge for at købe en vibrator lavet af et materiale, der er til gavn for dit sexliv. For eksempel ødelægger silikone-baserede lubes kaos på silicone legetøj. Hvad det betyder er, at hvis du er en dedikeret fan af silikone-smøremiddel, er din bedste chance at få en vibrator, der er lavet af noget men silikone, så du har den baby rundt i lang tid.

3. Find ud af, hvor du bruger det. Hvis du er den type person, der foretrækker at orgasme i karbad eller brusebad, så vil du få en vandtæt vibrator. Hvis du ved, at du har brug for en lille afhentning kl. 3:00 bag de låste døre på dit kontor, så vil du få noget lille og diskret. Hvis du er den type, der bare holder sig til hendes seng, så er det også noget at huske på. Der er hundredvis af forskellige vibratorer til hundredvis af forskellige scenarier og steder, så det er bedst at få en god ide om hvor du skal bruge det for at få det bedste bang for din buck.

4. Finde ud af hvem vil bruge det. Med så mange vibratorer rettet mod par (fjernbetjening, baby!) Er det vigtigt at tænke på, om det vil være en solo ting eller noget, du vil bruge med din partner. Mens vibratorer sans fjernbetjeninger stadig kan bruges af dig og din partner, hvis din partner kan styre din vibrator fra hele værelset, er det ikke noget, du måske vil prøve?

5. Prøv forskellige strømniveauer. Selv om hver klitoris har nogle 7.000 til 8.000 nerveender, er hver en anden, når det kommer til følsomhed. Nogle kvinder har brug for en rigtig stærk vibration for at komme, mens andre kommer forbi på en meget minimal. Du kan muligvis ikke prøve vibratoren før du køber den, men helt sikkert tænde den og hold den mod din hånd for at få en god ide om, hvordan det kan føle sig, når du kommer det nær din nether-region.

6. Tænk på afgift. Nogle vibratorer er genopladelige, andre har brug for batterier, så er der selvfølgelig dem, der sættes i væggen. Hvis du er den type kvinde, der ønsker at kunne bruge sin vibrator langt fra en stikkontakt uden at bekymre sig om batteriernes døende, så vil du gå til en genopladelig. Hvis du går den genopladelige rute, så vil du overveje, hvor meget du har brug for din vibrator til at have. Genopladelige vibratorer kan vare overalt fra en time til flere timer, så det er vigtigt at finde ud af, hvilket er bedst for dig.

7. Vælg et volumen. Sandt historie: Selv såkaldte stille vibratorer gør en lille støj, fordi de selvfølgelig gør det - de vibrerer! Fordi dette er tilfældet, vil du virkelig overveje, hvor højt du kan gå. Ingen ønsker en høj vibrator i sig selv, men hvis du bor alene, og ikke har værelsekammerater eller tynde vægge at kæmpe med, så må lydniveauet ikke være et problem. Hvis du ikke er så heldig, så vil du helt sikkert have en vibrator, der er stille nok, at hele verden ikke ved hver gang du tænder den.

8. Bestem, om der ser noget ud. Der er nogle smukke vibratorer på markedet! Så smukt, at du kan holde dem ude i det åbne, og folk tror bare, at de er en skulptur, og ikke hvad de virkelig er - din fornøjelsesmaskine. Men ligner pris, betyder en smuk vibrator ikke altid en bedre orgasme, så husk det. Husk også, at ikke alle former er befordrende for enhver kropstype, så hvis du ikke kan få et klart billede af, hvordan du bruger vibratoren, er det bedst at gå med en mere velkendt form.

9. Spørg rundt. Uanset om du spørger dine venner for deres input, spørg personen på sex legetøjsbutik 30 spørgsmål eller læs nogle anmeldelser af vibratoren, er det vigtigt at få en upartisk mening om produktet. Selvfølgelig, bare fordi din BFF elsker The Rabbit, betyder det ikke automatisk, at du vil også, men du vil gerne have et indblik, der ikke er lige fra vibratorens emballage.

God shopping!

Populært emne.