Hvordan man laver en bikube (bare i tide til Halloween!)

Hvordan man laver en bikube (bare i tide til Halloween!)
Hvordan man laver en bikube (bare i tide til Halloween!)
Anonim

Marie Antoinette, Mad Men's Betty på sin italienske ferie (pre-fatsuit), Marge Simpson. Disse uforglemmelige hunner skyldes en del af deres allure til deres uforglemmelige bikupere. Alvorlige bouffants har for nylig gjort en stor indflydelse på Thom Brownes Spring / Summer 2014-show, en af de mest skrevne / Tweeted / Instagrammed om kollektioner af sæsonen. Det er ikke rigtig et dagligt udseende, men lige i tide til Halloween bringer vi dig en idiotisk teknik at prøve. Bikubebenet giver sig til så mange kostume ideer! Den dejlige Amy Marturana, YouBeautyys redaktionsassistent, kom i kontakt med hendes indre Mars Attacks og accepterede at være vores model, og Edward Lampley, en stigende redaktionel stylist hos Bumble og Bumble, gav stilingen. Her er dine trinvise indstillinger for at skabe den perfekte Halloween bikube.

Image
Image

1. Få en grebSiger Edward, "det handler om at få håret til den rigtige tekstur, inden du begynder drøftelsen. Håret har greb. "For at få lige det rigtige lærred, start med en fortykkende lotion og virkelig,virkeliggå til byen. Mæt håret fra rødder til ender. Store til at prøve inkluderer: Bumble og Bumble Thickening Hairspray og Oribe Maximista Thickening Spray. Med spændinger i fingrene tørre håret hårdt, indtil det er helt tørt. Tag din tid på dette trin.

Image
Image

2. VærktøjstidDu skal bruge en retende børste og en fin tandkamme. Kammen er at udføre den aktuelle retning. Den retende pensel indeholder kun en slank linje af bløde børster, der vil blande de retnede sektioner i en sammenhængende stil. Børsten og kammen har en praktisk spids ende, der gør det muligt at foretage en delikat manipulation af de tævede sektioner i din ønskede vridning.

Image
Image

3. TeknikkenStart ved kronen, tag en 2-tommers sektion af hår og hold det lige væk fra hovedbunden. Tag din fine tandkamme og start ved roden. Kør kammen ned mod roden for to slag, og udfør bevægelsen langs bagsiden af sektionen. Efter to slag "pak håret." Det indebærer at tage kammen til forsiden af sektionen og "pakke den ned." Tør, ret, pakk, ret, tæsk, pakk. Jo strengere du pakker, jo mere intens højden. Da du tog dig tid til at skabe et godt tekstureret lærred, er det unødvendigt at sprøjte hver enkelt længde med hårspray, før du driller, hvilket sparer tid. Men det afhænger af hårlængde og densitet, det tager lidt tid, da du kommer til at klare ca. seks til 10 tævede sektioner.

Image
Image

4. gøre twistNår du har retet hele hovedet, skal du bruge tæthedsborsten til forsigtigt at støbe sektionerne i en stor masse awesome. Derefter samles håret og snor sig mod hovedbunden og fastgøres med 2-3 hårpind. Du kan bemærke, at jeg dedikerede mest detaljer til stridsteknikken, da styling af drillet hår er virkelig den nemme del. Det kan sammenlignes med play-doh i sin evne til at låne sig til forskellige former og former. Dens bomulds candy tekstur maskerer nogen off-shapes eller en dårlig placeret pin. Så sjov med det! Den hårde del vil justere til al den opmærksomhed, du og din rad hår vil få.Happy Halloween!Her er et praktisk, delbart snydeark til dig:

Image
Image

Populært emne.